Elan GT6 osvojio dvije nove prestižne nagrade za dizajn

Elan GT6 dobitnik je dvije nagrade - BigSEE Product Design Award 2021 u kategoriji mobilnosti i slovenski Design of the Year 2021.

 

Elan GT6 BigSEE

BigSEE, Centar za kreativnu ekonomiju jugoistočne Europe platforma je za prepoznavanje bogatih kreativnih projekata s potencijalom u nekoliko područja, uključujući arhitekturu, industrijski dizajn, umjetnost, kulturu, životni stil, sport, znanost, obrazovanje, politiku, poslovanje, gospodarstvo, putovanja, hranu i gostoprimstvo. Objedinjuje 21 zemlju jugoistočne Europe od Italije i Austrije do Grčke i Turske.

Nakon dodjele nagrade Elanu GT6, BigSEE žiri je naveo: "Kada se spoji hvaljeni nautički dizajn Humphreys Yacht Designa, Studija FA Porsche i Elana, brodogradilišta koje desetljećima vlada u svojoj klasi, gotovo je očekivano da je nastala jahta remek-djelo. Novo viđenje nautike i percepcije slobodnog vremena na moru odražava se u novom konceptu, koji s jedne strane prati druge trendove, ali ih u isto vrijeme i nadilazi."

Elanov GT6 je Grand Tourer nove generacije koji pruža savršenu ravnotežu brzine i snage, udobnosti i luksuza, dobrog upravljanja i precizne kontrole.

 

Elan Yachts / Nautica portal