Najbolja nautička kartografija postala je još boljom!

Kako bi zadržao svoj status svjetskog lidera u nautičkoj kartografiji, Garminov tim neprestano radi na poboljšanjima.

 

Garmin Navionics No1 in Mapping

U Garminu smatraju svojom odgovornošću pomoći vam ispuniti Vašu odgovornost u plovidbi, a to je da u svakom trenutku održavate svjesnost pozicije i situacije u kooj se nalazite. Ključno je razumjeti uvjete oko vas i kako ti uvjeti utječu na vaše plovilo, a sve kako biste mogli uživati u sigurnom i opuštenom danu na vašem plovilu - zbog toga nećete htjeti gubiti vrijeme na osiguravanje najnovijeg ažuriranja kartografije BlueChart® i LakeVü, ono već tada, dakle prije plovidbe treba biti ažurirano.

US California Before NORED 1 1024x638 1

Slika gore: prije ažuriranja

 

US California After2 NORED 1024x638 1

Slika gore: nakon ažuriranja

 
Što je uključeno u novo ažuriranje g3 kartografije?

Najnovije izdanje g3 kartografije, v2022.0, uključuje više od 400.000 ažuriranja globalnih sadržaja karte, NOAA rastere, reljefno sjenčanje visoke razlučivosti, nova istraživanja jezera i još mnogo toga. Reljefno sjenčanje je unaprijed učitana značajka u SAD-u za BlueChart® g3 Vision i LakeVü g3 Ultra, koja koristi mješavinu boja i sjene za stvaranje višedimenzionalnog prikaza strukture dna. Poboljšan je u obalnim područjima u SAD-u, kao i u raznim regijama u Europi, Australiji i Novom Zelandu. Dodani su i novi podaci istraživanja i sonarne slike za jezera diljem svijeta, čime je ukupan broj jezera pokrivenih Garminom i Navionicsom povećan na više od 41.000.

Za pristup ažuriranim kartama upotrijebite aplikaciju ActiveCaptain® na svom telefonu ili tabletu za preuzimanje ažuriranja. Zatim se bežično povežite kako biste ažurirane karte prenijeli na Garmin uređaj za iscrtavanje – što je vrlo jednostavno.

Još nemate aplikaciju ActiveCaptain? Preuzmite je ovdje: www.garmin.com/activecaptainapp.

Nautica portal