Garminu nagrada nautičke industrije za sigurnost

Godišnja nagrada koju dodjeljuje Sea Tow Foundation odaje počast nautičkim tvrtkama za promociju usmjerenu na sigurnost plovidbe.

Garmin Apollo Amplifiers 1 

Garmin, kao najveći i najinovativniji proizvođač nautičke elektronike na svijetu, dobio je Nacionalnu nagradu za sigurnost nautičke industrije 2021. od strane Sea Tow Foundation, poštujući predanost tvrtke Garmin sigurnosti plovidbe, kroz svoje inovacije proizvoda i posvećene promotivne napore. Nagrada je dodijeljena 8. prosinca 2021., u suradnji sa Savjetodavnim vijećem za sigurnost plovila, tijekom nacionalnog tjedna trgovaca Marine Retailers Association of the Americas (MRAA) i nastoji odati priznanje profitnim tvrtkama u industriji rekreacijskog plovila koje uspješno promiču sigurnu i odgovornu plovidbu.

Garmin je dobio vrhunska priznanja u kategoriji Proizvođača uređaja i opreme za svoj rad koji je usklađen s Nacionalnim tjednom sigurne plovidbe 2021. Tvrtka je pohvaljena za korištenje svojih društvenih kanala za podizanje svijesti o resursima, programiranju i mogućnostima obuke koje su nautičarima dostupne od strane National Safe Boating Councila, obalne straže SAD-a i Sea Towa. Osim društvenog pojačanja, Garmin je pomogao utjecati na obrazovanje i promociju sigurne plovidbe putem svrhovitog širenja poruka u medije, informativnih objava na blogu i posebnog Garmin marine webinara koji naglašava načine na koje nautičari mogu ostati budni i pripravni dok su na vodi.

Desetljećima su nautički uređaji tvrtke Garmin – kao što je nautička kartografija1 iz kombiniranog sadržaja tvrtki Garmin i Navionics, VHF i AIS pomorski radio sustavi i još puno toga – pomogli da se za nautičare, ribiče i jedriličare unese veća bezbrižnost i svjesnost situacije. Zbog utjecaja koji je pandemija imala na pomorsku industriju, Garmin nastavlja davati prioritet vrijednosti sigurnijeg ponašanja u plovidbi nudeći inovativne komunikacijske i navigacijske sustave s besprijekornom integracijom na brodu i niz resursa dizajniranih za razvijanje većeg povjerenja u nautičare i ribolovace kada napuštaju obalu.

Garmin / Nautica portal