Simrad predstavio novi MFD - Simrad NSX

Simrad Yachting predstavio je svoj novi multifunkcionalni zaslon (MFD) - Simrad NSX.

 

Simrad NSX


Simrad NSX nudi predstavlja evoluciju u ploterima i fishfinderima za nautičare u segmentu proizvoda srednje klase linije Simrad, uz punu kompatibilnost sa sustavima radara i autopilota.

Karte C-MAP® DISCOVERTM X i REVEALTM X optimizirane za more sadrže svježu, intuitivnu prezentaciju kartografije i najnovija ažuriranja.

Simrad NSX

C-MAP® karte uključuju sveobuhvatne vektorske karte s prilagođenim Custom Depth Shading i High Resolution Bathymetry tehnologijama koje omogućuju prikaz točne linije kontura do razine detalja od 1 stope. Sve to omogućuje lakše i preciznije planiranje i iscrtavanje rute s projekcijama plime i oseke i struja i sa Simradovim najbržim Autooutingom ikada. Osim toga, tu je i nova značajka Map Inspection koja s jednim dodirom omogućuje pristup informacijama o lokacijama, točkama interesa, plimama, kanalima i još nizu drugih informacija.

Simrad NSX sadrži moderno sučelje s intuitivnim iskustvom na dodirnom zaslonu i kristalno čistim pogledima. Karte uključuju moćne C-MAP navigacijske mogućnosti i kompatibilnost sa sonarnim, radarskim i autopilotskim sustavima.

Novi NSX dostupan je u veličinama zaslona od 7“, 9“ i 12“, a temelji se na potpuno novom operativnom sustavu.

Simrad NSX

Više informacija dostupno je Simradovim internetskim stranicama - https://www.simrad-yachting.com/nsx.

Nautica portal