Lampuga Jetboards izlaže na Palma 2022 Boat Showu

Lampuga, njemački proizvođač vrhunskih električnih dasaka za surfanje, predstavit će svoje inovativne jetboarde na Palma International Boat Show 2022. Zajedno s lokalnim partnerom Water Toy Center Mallorca, Lampuga će biti prisutan na štandu B10.

 

Lampuga Jetboards

U sektoru vodenih sportova, Lampuga je postala poznati proizvođač i dobavljač. Iako su dostupni usporedivi proizvodi, južnonjemački proizvođač prednjači praktičnom konstrukcijom, kao i Lampuga Air jednostavnim transportom i upravljanjem, što ga čini posebno jednostavnim za korištenje.

Na Palma International Boat Show 2022, Lampuga se predstavlja kao inovativni proizvođač sustava na mlazni pogon bez štetnih emisija plinova. Jetboard nudi beskompromisnu zabavu na vodi čak i bez vjetra i valova i jamči rad jednostavan za korištenje svim ljubiteljima surfanja. Modularni dizajn s PVC-trupom na napuhavanje omogućuje jednostavan transport i brzu montažu u nekoliko minuta. Izmjenjiva baterija omogućuje do 45 minuta zabave u vožnji i najveću brzinu od 45 km/h.

Lampuga Jetboards

Lampuga će izlagati na štandu B10. Više informacija o proizvodima i Lampugi dostupno je na www.lampuga.com.

Inače, Lampuga GmbH razvija daske za surfanje na električni pogon bez emisija štetnih emisija plinova i predstavlja inovaciju i kvalitetu proizvedenu u Njemačkoj. Tvrtka u Rastattu proizvodi tri modela Lampuga Boost (najveća brzina do 58 km/h), Lampuga Air na napuhavanje i spasilačku dasku Lampuga Rescue. Jedinstveni Lampuga Powerbox čini pogonsku jedinicu, kombinira elektromotor, hlađenje, elektroniku i snažnu litij-ionsku bateriju te pruža dinamičan užitak u vožnji u svim vremenskim uvjetima.

Lampuga Air red print

Nautica portal