Prvi Spacecat katamaran opremljen s Marinelec Technologies opremom

Francuska tvrtka MARINELEC TECHNOLOGIES, dizajner i proizvođač alarmne i nadzorne opreme za sigurnost brodova, opremila je SPACECAT 36M. Ovo je prvi novi Spacecat motorni katamarana koji je u Kini izgradio SILVER YACHTS.

 

MarinelecTechnologies SilverYachts

French Tech oprema za luksuzni katamaran

Australski brodograditelj SILVER YACHTS odlučio je u potpunosti proizvesti svoj prvi SPACECAT 36M, 36 metara dug luksuzni katamaran, u svom brodogradilištu u Jiangmenu u Kini. Opremljen inovativnom opremom, SPACECAT nudi visoku razinu udobnosti i sigurnosti.

Razina očekivanja koja zahtijeva alarmne i nadzorne sustave koji su učinkoviti, pouzdani i savršeno integrirani u dizajn kormilarnice ovih luksuznih brodova. Zbog toga je tvrtka odabrala AMS, sustav za nadzor alarma, M.TASK koji je dizajnirao i proizveo MARINELEC TECHNOLOGIES za nadzor ove sigurnosne opreme.
M.Task omogućuje, putem jednog ili više kapacitivnih ekrana, upravljanje različitom opremom, vizualizaciju tehničkih alarma i praćenje mnogih parametara bitnih za sigurnost jahte.

"M.Task AMS je visoko prilagođen, kaže Jean-Benoît DELPY, regionalni operativni menadžer tvrtke MARINELEC Technologies sa sjedištem u Kini, Napravili smo rješenje po mjeri. Bio je to izazov za tim koji je testirao i prilagodio potrebne parametre u svakoj fazi puštanja u rad. Puštanje u pogon bilo je uspješno zahvaljujući izvrsnoj suradnji koju imamo s brodogradilištem i našim partnerom za integraciju i instalaciju Hansbellom."

 
Inovativna rješenja predstavljena na METSTRADE u Amsterdamu

Ovaj ugovor učvršćuje prisutnost MARINELEC Technologies na međunarodnom tržištu luksuznih jahti. "Opremili smo mnoge prestižne jahte koje plove po cijelom svijetu. Želimo ojačati naša povijesna tržišta u mediteranskom bazenu, u Francuskoj, Španjolskoj, Italiji, Grčkoj i Turskoj, gdje smo snažno prisutni. Također težimo našim međunarodnim razvoju u jugoistočnoj Aziji, preko našeg ureda u Kini, a sada i prema nordijskim zemljama. Stoga smo nastupili i na ovogodišnjem METSTRADE-u, koji se održavao od 15. do 17. studenog 2022. Vjerni smo ovom ključnom industrijskom događaju u Amsterdamu gdje ćemo se susresti s našim kupcima i novim jedne prilike", kaže Geoffroy Lacoin, novi manager Marineleca. 

Nautica portal