D-Marin uvodi D-Smart ormariće

D-Marin, mreža premium marina, danas je predstavila svoje nove, D-Smart pametne ormariće, koji unaprjeđuju pogodnosti korisnika tijekom korištenja njihovih marina.

 

D Smart pametni ormarići

Namjena ovog D-Marinovog proizvoda je potpuno digitalizirati potrošnju energije digitalnim plaćanjem, daljinskim mjerenjem i kontrolom.

Lansiranje pametnih ormarića samo je jedan u nizu koraka ka ostvarenju D-Marinovog cilja digitalne, povezane marine koja pruža vrhunsko iskustvo korištenja bez ikakvih prepreka te je u skladu s njihovom digitalizacijskom strategijom. Korisnici će imati potpunu kontrolu otvaranja i zatvaranja svojih utičnica te daljinski kontrolirati mjerenje potrošnje, ali i imati potpunu kontrolu troškova. Ključna prednost pametnih ormarića je u tome što korisnik njima može upravljati online, samo jednim pritiskom na odgovarajuću tipku, što pruža mogućnost osobnog upravljanja opskrbom energijom.

“Ponosni smo što ove godine isporučujemo još jedno D-Marinovo digitalno rješenje za sve naše vrhunske marine. Uz ovaj projekt, ističe se i prošlogodišnje lansiranje našeg dvominutnog sustava online rezervacija kao još jedan korak u unaprjeđenju naših usluga korisnicima, uporabom inovativnih rješenja u sklopu stalnih ambicija digitalizacijske strategije D-Marina”, izjavio je Michal Maslowski, Chief Information Officer u D-Marinu.

D-Marinovi pametni ormarići će tijekom 2023. godine biti uvedeni u svim D-Marin marinama.

D-Marin Punta Faro Marina

D-Marin je mreža vrhunskih marina, osnovana je 2003. godine sa sjedištem u Grčkoj. Upravlja sa 16 marina u Grčkoj, Turskoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Italiji, s gotovo 10.000 vezova i suhih dokova koji mogu primiti više od 2.000 plovila. D-Marin je posvećen pružanju vrhunskih iskustava plovidbe svojim klijentima kroz isporuku jedinstvenog standarda kvalitete i najviše razine usluge privatnim korisnicima i poslovnim partnerima.

Nautica portal