Class40 World Championship 2022

Svjetsko prvenstvo za Class40 u lipnju 2022.

Svjetsko prvenstvo za Class40 u organizaciji Grand Pavois Organization (GPO) održati će se u La Rochelleu u lipnju 2022.
ACI Kostelić regata Jacques Vabre

Prvi Hrvat u transatlantskoj regati Jacques Vabre

Uz podršku ACI-ja Ivica Kostelić kreće u još jedan pothvat - kao prvi Hrvat sudjelovati će na transatlantskoj regati Jacques Vabre.
Alinghi Red Bull Racing prijavio nastup na AC37

Alinghi Red Bull Racing prijavio nastup na AC37

Emirates Team New Zealand pozdravlja današnju objavu Alinghi Red Bull Racing tima kao jednog od izazivača za 37. America's Cup sa svojim reprezentativnim yacht klubom Société Nautique de Genève.
Prvi ClubSwan 36 ACI Cup u Hrvatskoj

Uspješno održana prva ClubSwan regata u Hrvatskoj

S tri pobjede u četiri utrke ClubSwan 36 Tracing Perfection osvojio je prvu ClubSwan Racing regatu u Hrvatskoj i podigao ClubSwan 36 ACI kup.
21. Šibenska regata krstaša

JK Val: 21. Šibenska regata krstaša

J.K.Val već dulje od 20 godina početkom prosinca, a povodom blagdana Sv.Nikole zaštitnika putnika i pomoraca, organizira jedriličarsku regatu pod nazivom “Šibenska regata krstaša”. Ovogodišnja 21. Šibenska regata krstaša održati će se 04.12.2021.
18. regata Jabuka

18. Jabuka u drugom pokušaju (12.-14.11.)

Legendarna i najmasovnija odobalna regata u Hrvatskoj vodi jedriličare 110 milja dugim kursom Vodice - Jabuka - Vodice održati će se iz drugog pokušaja, barem se nadamo, u terminu 12.-14.11.2021.
Regata Sv. Nikola za samce i dvojce 2021

JK Mornar: regata Sv. Nikola za samce i dvojce 2021

Povodom obilježavanja blagdana Sv. Nikole, zaštitnika pomoraca i grada Komiže na otoku Visu, od 03.-06. prosinca održava se tradicionalna regata „Sv.Nikola za samce i dvojce“ u organizaciji Jedriličarskog kluba Mornar iz Splita.
77. Viška regata krstaša

JK Labud: 77. Viška regata krstaša

Ove godine JK Labud organizira 77. Višku regatu u terminu 15-17.10.2021.
Tumačenje Odluke Stožera CZ RH

Tumačenje Odluke Stožera CZ RH

Ministarstvo turizma i sporta dalo je priopćenje svoje Uprave za sport vezano uz tumačenje Odluke o uvođenju posebne sigurnosne mjere obveznog testiranja… u slučaju održavanja sportskih treninga i natjecanja.
Hrvatska prva na regati u Švicarskoj

Hrvatska prva na regati u Švicarskoj!

Hrvatska jedriličarska reprezentacija predvođena osvajačima olimpijskog zlata i srebra, Šimom Fantelom i Tončijem Stipanovićem, osvojila je prvo mjesto na regati u Švicarskoj u sklopu priprema za nadolazeće Svjetsko momčadsko prvenstvo u jedrenju.