7. regata Labinska republika

images


7. regata Labinska republika održat će se od 12. do 13.5 u Rapcu. Pripreme i organizacija su na samom vrhuncu, dovršavaju se svi zadaci koje je organizacijski odbor stavio pred sebe kako bi i ovo izdanje bilo zanimljivo jedriličarima koji će se nadmetati za osvajanje Labinske republike. images 7. regata Labinska republika održat će se od 12. do 13. svibnja 2012. Pripreme i organizacija su na samom vrhuncu, dovršavaju se svi zadaci koje je organizacijski odbor stavio pred sebe kako bi i ovo izdanje bilo jednako zanimljivo jedriličarima koji će se još jednom nadmetati za osvajanje Labinske republike, onima koji se žele dobro zabaviti ali i svim ostalim gostima koji će te dane pohoditi rabačku rivu. Nadamo se još jednoj lijepoj fešti od jedra i mora.

Popratni program regate započet će kao i prošlih godina, dan ranije u petak 11.5. kada će se nakon dočeka prvih pristiglih posada, pozdrava i prijava s početkom u 21.00 h održati fešta otvorenja ovogodišnjeg 7. izdanja regate.

Kao i prošlih godina nadamo se velikom broju posada s područja Istre i Kvarnera ali i šire. Veselimo se Vašem dolasku! Dobar vjetar i naravno... Sretno!

JK Kvarner Rabac

Više informacija o Regati i prijavama pronađite u temi.