25. Biogradska regata

images


Najstarija biogradska regata koja se već 25. put odvija povodom Međunarodnog praznika rada, označava i početak turističke sezone. images Najstarija biogradska regata koja se već 25. put odvija povodom Međunarodnog praznika rada, označava i početak turističke sezone. Tijekom ove regate jedriličari mogu regatno polje zamijeniti teniskim terenom na Tenis centru Ilirija d.d., kompleksu od 14 terena.

Program:

Nedjelja, 29.4.

08.30 Prihvat natjecatelja i podjela uputa za jedrenje u restoranu marine Kornati, otvaranje regate uz koktel dobrodošlice.

Zaprimanje prijava za Teniski turnir u Biogradu (nedjelja, 29.04., 10.00 sati na Teniskim terenima) za članove posada koji ne jedre na regati

09.30 sastanak kormilara

10.00 start I jedrenja, štap ispred Biograda

******* pauza na rivi u Sv. Filipu i Jakovu, posjet 12. Festivalu cvijeća Zadarske županije "Dani cvijeća u Sv. Filipu i Jakovu, (27.-29.04.2012)

******* start II jedrenja - povratak u Biograd

19.00 večera u restoranu marine Kornati

Ponedjeljak, 30.4.

09.00 sastanak kormilara

10.00 start III jedrenja - navigacijska regata oko otoka Vrgade

****** mornarske igre, pikado, potezanje konopa ispred restorana marine Kornati, svečano otvoranje turističke sezone na koje se pozivaju svi gosti na godišnjem vezu u marini Kornati, kao i svi poslovni partneri marine Kornati

16.00 Podjela pehara i nagrada Biogradske regate i Jeanneau Family Cupa

Utorak, 1.5.

Teniski turnir - Tenis Centar Ilirija d.d.

PREPORUKA: POSJET ZAVIČAJNOM MUZEJU GRADA (PORED caffe bara "Fibra")

Sva plovila JEANNEAU FAMILY CUP-a boduju se za plasman u obje regate.

Komentirati možete u temi.