1. etapa Komiške regate

images


Marina Kaštela bila je najbrža na prvoj etapi Komiške regate na kursu Split - Komiža. Prvih sedam jedrilica u Komižu je stiglo s laganim maeštralom, dok je ostale nešto kasnije do cilja pogurnula popodnevna bura. Prva je Marina Kaštela, ispred Anadore i Bare V. images Marina Kaštela bila je najbrža na prvoj etapi Komiške regate.

Nošen jutarnjom burom, Mate Arapov za kormilom Anadore najbolje je startao ispred splitske luke i držao prvo mjesto sve do Maslenice, kad ga je, po buri na izdisaju pretekao Armano Zekan za kormilom najvećeg broda na regati. Taktičar Marine Kaštela Toni Bulaja – Vepar imao je tad razloga za zadovoljstvo, jer za krmom njegova broda našao se i Tonči Antunović sa svojim Crvenim anđelima, od kojih je tužno, neki kažu zbog greške posade, izgubio na nedavnoj splitskoj Fažolci.

Prvih sedam jedrilica u Komižu je stiglo s laganim maeštralom, dok je ostale nešto kasnije do cilja pogurnula popodnevna bura. Prva je Marina Kaštela, ispred Anadore i Bare V.

Druga etapa 21. Komiške regate starta u nedjelju u 9 sati, a jedrit će se izgleda prvo po burinu, a kasnije po maeštralu, dakle, s vjetrom u bok.

Rezultati prve etape na kursu Split - Komiža pronađite ovdje

Komentirati možete u temi.

iJedrenje