Održano veliko finale Virtual Fiumanke

images


Sinoć je u sklopu 13. Fiumanke održano veliko finale turnira Virtual Fiumanka. Jedriličarsko online nadmetanje u igrici Virtual Skiper započelo je početkom travnja, a veliko finale sastojalo se od dva dijela, internet finala i finala prijavljenih na brodu Marina. images Sinoć je u sklopu 13. Fiumanke održano veliko finale turnira Virtual Fiumanka. Jedriličarsko online nadmetanje u igrici Virtual Skiper započelo je početkom travnja, a veliko finale sastojalo se od dva dijela, internet finala i finala prijavljenih na brodu Marina.

U sklopu internet finala, za titulu najboljeg borilo se top 16 igrača od ukupno 3433 skiperaša koji su tijekom travnja i svibnja svakodnevnim regatavanjima sakupljali bodove za nastup u finalu.

Održana su ukupno tri plova, a rezultati internet finala su sljedeći:

1. Hrvoje Petrović, Hrvatska - broj bodova 31, svjetski ranking 1035

2. Scott (nick name), Novi Zeland - broj bodova 30, svjetski ranking 387

3. Corto (nick name), Francuska- broj bodova 26, svjetski ranking 2835

Ukupni rezultati internet finala dostupni su na www.virtual-fiumanka.com.

Nakon internet finala, svi zainteresirani na brodu Marina mogli su se okušati u Virtual Fiumanci. Sponzori Fiumanke Kerver i Procter&Gamble (P&G) osigurali su nagrade za prva tri mjesta. Titulu najboljeg osvojio je Miloš Radonjić iz Crne Gore, drugo mjesto pripalo je Ivi Kalebiću, a treće Roku Štigliću, obojica iz Hrvatske.

Ovogodišnja Virtual Fiumanka dokazala je kako svake godine ima sve više poklonika te kako je virtualno jedrenje postalo pravi hit među nautičarima.