Jeanneau Yachts 55

Jeanneau Yacht 55 - koncept bez presedana

Inovativna, odvažna i originalna, ova Jeanneau jedrilica Yacht 55 izravan je i beskompromisan odgovor na potrebe nautičara koji vole putovati i koji cijene ljepotu. Ova jedrilica nudi svijet u potpunosti izgrađen oko svojih vlasnika, usmjeren ka jedinstvenom iskustvu krstarenja.
Excess 14

Excess 14 - prava mjera?

Cannes Yachting Festival 2022 bio je domaćin svjetskoj premijeri katamarana Excess 14. Ovaj katamaran rezultat je inovativne arhitekture i istraživačkog rada u potrazi za "out of the box" rješenjima.
Novi FJORD 41 XP s V12 vanbrodskim motorima

Novi FJORD 41 XP s V12 vanbrodskim motorima

Lakši, snažniji i brži - to je novi FJORD 41 XP. To je prva jahta serijske proizvodnje u svijetu koju pokreću dva izvanbrodska motora Mercury V12.
Grand Soleil 40 u Performance i Race izvedbama!

Grand Soleil 40 u Performance i Race izvedbama!

Novi Grand Soleil 40 ima sve karakteristike za ponavljanje velikog uspjeha GS 44, pobjednika posljednjeg ORC svjetskog prvenstva, istovremeno zadržavajući dojam stila, elegancije i sigurnosti prepoznatljiv u cijelom GS asortimanu.
Oyster 495

Oyster 495 osvaja titulu European Yacht of the Year 2023 u kategoriji "Luxury Cruiser"

Jedrilica britanskog škvera Oyster Yachts s modelom Oyster 495 osvojila je titulu European Yacht of the Year 2023 u kategoriji "Luxury Cruiser".
Dufour 41

Dufour Yachts predstavlja svoj novi model - Dufour 41

Dufour 37 postigao je veliki uspjeh od predstavljanja prošlog rujna, sada Dufour nastavlja tim putem i predstavlja jedrilicu dužine od preko 12 metara koja će upotpuniti ponudu zamjenom modela Dufour 390 i 412.
Fountaine Pajot Aura 51

Fountaine Pajot Aura 51 - prvi 6-kabinac u klasi 50 stopa

Aura 51 označava novu fazu u evoluciji asortimana katamarana za jedrenje škvera Fountaine Pajot iz La Rochella i njihovu želju da idu naprijed u svom ekološkom pristupu.
Dufour 37

Dufour 37 predvodnik svoje klase u ponudi prostora

Dufour 37 izdvaja se od ostalih modela svojom veličinom, s velikim, svijetlim unutarnjim životnim prostorom, uključujući izuzetnu prednju kabinu, te vanjskim izgledom koji sadrži inovativnu palubu i vrlo lijep kokpit.
Nautitech 44 Open

Nautitech 44 Open nudi puni komfor u potrazi za avanturom!

Novi stil s poboljšanjima usmjeren prema potrebama jedriličara, čije su vrijedne povratne informacije bile važan dio procesa projektiranja višetrupaca - nautitech 44 Open je katamaran koji su izgradili mornari za mornare!
Garcia Yachts Exploration 60

Garcia Yachts predstavlja perjanicu svoje Exploration linije jedrilica

Garcia Yachts predstavlja svoju vrhunsku jedrilicu iz linije Exploration, dužine 60 stopa, namijenjenu krstarenju oceanima, kako istraživanju polarnih područja, tako i plovidbi tropskim područjima.