Dehler 46SQ

Nova Dehlerova perjanica - Dehler 46SQ

Agilno rukovanje i svijet individualnog stila ispod palube, plus potpuno novi pristup svjetlu: elementi koji su oduvijek odlikovali Dehlerove SQ jahte sada su dostupni u novoj perjanici ovog njemačkog škvera.

Hallberg-Rassy 50 dobitnik nagrade European Yacht of the Year 2022

Jedrilici Hallberg-Rassy 50 dodijeljena je nagrada European Yacht of the Year 2022 u prestižnoj kategoriji Luxury Cruiser.
Fountaine Pajot Samana 49

Fountaine Pajot Samana 59 poziva na uživanje u luksuzu!

Fountaine Pajot Samana 59 katamaran je koji jednostavno poziva i inspirira na uživanje u luksuzu uz Flybridge dimenzija koje oduzimaju dah... najveći u svojoj kategoriji!
Best Monohull Cruising Boat 40-50ft

Elanova GT6 osvojila "Best Boats 2022" nagradu magazina Sail

Elan GT6, 49 stopa luksuzna performance jedrilice, dobila je jednu od najprestižnijih nagrada u nautičkoj industriji - nagradu Best Boats 2022.
New YYachts Y8

Nova Y8 - više volumena uz još bolje performanse

Njemački škver YYachts s ponosom predstavlja svoj novi karbonski luksuzni krstaš Y8, dužine 80 stopa, kojega karakterizira više volumena i bolje performanse u odnosu na prethodnu verziju. 
Privilege Signature 650

Novi Privilège Signature 650

Škver Privilège, dioa Hanse Yachts grupacije, poznat po proizvodnji luksuznih katamarana, predstavlja novi Signature 650, zaokružujući time uspješnu liniju modela Signature.
Beneteau Oceanis Yacht 60

Beneteau Oceanis Yacht 60 - elegancija i luksuz na oceanu

Francuski škver Beneteau predstavio je novu perjanicu u svojoj gami luksuznih krstaša – Oceanis Yacht 60.
Bavaria VIDA 33

Bavaria VIDA 33 - snaga i elegancija

Nakon što je prikazana na sajmu nautike u Southamptonu, postalo je jasno da je Bavaria s modelom VIDA 33 napravila izvrstan posao.
X-Yachts X49E

Predstavljamo novu, zelenu X-icu!

Predstavljamo novu X-Yachts  - X4⁹E koja svojim karakteristikama jednostavno zove na posezanje za novim i dalekim horizontima.
Hylas H57

Hylas 57 osvaja Boat of he Year 2022 nagradu magazina Cruising World

Po stilu, izvedbi i konstrukciji i tajvanskoj gradnji uz dizajn Billa Dixona Hylas H57 najviše se istaknuo među 27 konkurentskih novih modela.