Rafnar Cross Cabin 1100

Rafnar Cross Cabin 1100 stvoren na temelju izvrsnosti i iskustva

Islandski instinkt za preživljavanje glavna je inspiracija iza ÖK trupa, koji je dizajniran da bude svenamjenska, otporna i sigurna platforma, sposobna nositi se s najekstremnijim morskim okruženjima.

Sunreef Yachts predstavlja 55 Open Sunreef Power

Sunreef Yachts proslavio je u Fort Lauderdaleu premijeru potpuno novog 55 Open Sunreef Power. U roku od tjedan dana od otkrivanja modela, finalizirano je najmanje šest kupoprodajnih ugovora. Proizvodnja će se odvijati u novom brodogradilištu Sunreef Yachts u UAE.
Presige M48

Prestige oblikuje segment višetrupnih motornih jahti

Na zadnjem Genoa Intenational Boat Showu Prestige M48 dobio je nagradu „Design Innovation Award 2022“ u kategoriji višetrupaca.
Novi Contest 49CS i 50CS

Novi Contest 49CS i 50CS

Prvi potpuno novi Contest 49CS doživio je tehničko lansiranje krajem srpnja, a prvo javno prikazivanje održano je na HISWA In-Water Boat Showu 2022. od 31. kolovoza do 4. rujna, dok je prvo press test-jedrenje nakon HISWA-e održano u listopadu. Prvom Contestu 49CS pridružit će se prvi novi Contest 50CS za zajedničku svjetsku premijeru na Boot Düsseldorfu. Radi se prvim modelim ove tvrtke koji imaju otvoorenu krmu.
Bavaria SR33

Nova Bavaria SR33

Nakon modela Bavaria SR41 i BAVARIA SR36, nova Bavaria SR33 bit će najnoviji član SR-LINE i jednako jasno slijedi SR-LINE filozofiju dizajna. Bavaria SR33 proslavit će svoju svjetsku premijeru na sajmu u Dusseldorfu od 21. do 29. siječnja 2023.
Nova Hanse 510 – revolucija u klasi 50-ica!

Nova Hanse 510 – revolucija u klasi 50-ica!

Sa svojom novom jedrilicom Hanse 510, Hanse predstavlja drugi model u svojoj revolucionarnoj novoj ponudi koji kombinira radikalno inovativan dizajn s osnovnim Hanse vrijednostima: brzo krstarenje i lako upravljanje. Hanse 510 imala je svoju svjetsku premijeru na sajmu nautike u Barceloni (12.-16. listopada 2022.).
Elida, drveni racer cruiser od 48 stopa

Predstavljena Elida, drveni racer cruiser od 48 stopa

Elida, visokotehnološki drveni offshore racer cruiser od 48 stopa, dizajn Thomasa Tisona, jedrilica je koju je teško ne zavoljeti na prvi pogled.
Elan E6 nominiran za British Yachting Awards 2022

Elanova jedrilica E6 nominirana za British Yachting Awards 2022

Elanova jedrilica E6 nominirana je u kategoriji Performance Yacht of the Year.
Nautitech 44 Open

Nautitech 44 Open, nominiran za nagradu brod godine u Europi i SAD-u

Nautitech 44 Open, najnoviji dodatak Nautitechovoj OPEN ponudi, ostavio je traga i osvojio ljubitelje mora.
470 Regina, spoj luksuza i elegancije s morem

470 Regina, spoj luksuza i elegancije s morem

Otvoreni prostor broda dizajniran je kako bi maksimalno iskoristio vanjske prostore zahvaljujući konceptu Bow Life. Talijansko brodogradilište FIM proširuje svoju ponudu uvođenjem novog 470 Regina, otvorenog broda koji ima modularna i svestrana rješenja za maksimiziranje vanjskog prostora. Sposobnost da svojim gostima pruži blizak odnos s morem jedna je od ključnih značajki 470 Regine.