Best Boat of the Year: u finalu dva BENETEAUOVA motornjaka

Beneteau Flyer 9 SUNdeck

Iz Beneteauova škvera pohvalili su se plasmanom u finale izbora Boat of the Year 2021 sa svoja dva motorna broda s vanbrodskim motorima, Antaresom 11 i Flyerom 9.

Beneteau Flyer 9 SUNdeck

Foto: Beneteau

 

Suci na međunarodnom izboru za Motorboat of The Year u Francuskoj i European Powerboat of the Year (EPOTY) su u uži izbor uvrstili Antares 11 i Flyer 9.

S obzirom na njihovu popularnost, nije baš iznenađujuće da su ova dva nova BENETEAUOVA broda među finalistima koje su odabrali čitatelji MOTEUR BOAT-a. Još u rujnu petnaest čitatelja časopisa MOTEUR BOATA sudjelovalo je u ocjenjivanjima u Hyèresu u Varu. Konačni pobjednik biti će poznat u prosincu 2020. godine.

Flyer 9 i Antares 11 također su odabrali nautički stručnjaci zaduženi za izbor European Power Boat of the Year’s 2021.

 

Flyer 9 nominiran je u kategoriji "do 10 metara"

Flyer 9 SUNdeck je vrlo udoban, funkcionalan i ergonomičan te jamči sjajne morske izlete, uz mogućnost prespavljivanja na brodu. Što se tiče Flyer 9 SPACEdeck-a, on je izuzetno modularan i može se preurediti tako da odgovara bilo kojem dnevnom programu plovidbe: vodenim sportovima, zabavi uz plaži i opuštanju, pa čak i ribolovu na moru. DATASHEET

 

Beneteau Antares 11 Fly

Foto: Beneteau

 

Antares 11 nominiran je u kategoriji "do 14 metara"

Perjanica Antares linije predstavlja obiteljsku krstaricu. Ovaj moderni moderni motorni čamac fokusira se na prostor, udobnost i sigurnost. Dobro je opremljen i ima do 7 ležajeva.

 

Oscar nautičke industrije

Uz međunarodnu publiku, svake godine osam časopisa stoji iza organizacije nagrade Europski motorni brod godine (European Powerboat of the Year). Potaknuti istom strašću prema plovidbi, svakog mjeseca stupaju u interakciju s milijunima čitatelja. Radi se o sljedećim časopisima: BOOT za Njemačku, NEPTUNE za Francusku, BOOTMAG za Italiju, MOTORBOOT za Nizozemsku, YACHT REVUE za Austriju, MARINA.CH za Švicarsku, BATMAGASINET za Norvešku, NAUTIC Y YATES za Španjolsku.

Ako zdravstveni uvjeti i ekonomski kontekst dopsute, dodjela nagrada bit će održana na BOOTE Düsseldorfu, u Njemačkoj, 23. siječnja 2021. godine.

 

Beneteau / Nautica Portal