Dvostruko predstavljanje uoči Božića: novi Sealine C335 i C335v

Pred kraj godine, Sealine predstavlja dva nova modela, C335 i C335v, koji uzorno kombiniraju fleksibilnost, prostor i luksuz. U njihovoj novoosnovanoj klasi od 33 metra, kupac ima mogućnost izbora između unutarnjeg motora do 440 KS i najveće brzine od 31 čvora ili dvostrukih vanbrodskih motora s 2x 300 KS i do 40 čvorova maksimalne brzine.

Sealine C335v 1

Foto: Sealine


Svaki element dizajna interijera dviju obiteljskih krstarica preuređen je kako bi dostupni prostor bio pametniji i luksuzniji nego ikad prije u motornjaku od 33 metra.

Na primjer, salon je opremljen savitljivim suvozačkim sjedalom koje dodaje prostor za sjedenje oko stola za blagovanje kad se sklopi. Kvalitetne radne površine na novoj kuhinji podijeljene su između područja za kuhanje i sudopera te se prema potrebi mogu preklopiti.

Položaj upravljača kombinira maksimalnu udobnost rada s modernom estetikom i optimalnom sveobuhvatnom vidljivošću. Otvaranjem kliznih staklenih vrata i zglobnog prozora spajaju se kokpit i salon. Dotok svježeg zraka osiguravaju električni krovni otvor i vozačeva vrata integrirana u panoramski prozor s desne strane, koji se mogu kombinirati kako bi ovaj prostor postao gotovo otvoren.

Sealine C335 1

Foto: Sealine

 

Kabina vlasnika nudi maksimalno prirodno svjetlo s ukupno četiri bočna prozora i tri krovna prozora. Veliki zrcalni ormar i montirane police nude puno prostora za odlaganje, dok ambijentalna rasvjeta i prvoklasni materijali upotpunjuju luksuzno okruženje.

Prostrani dizajn zaokružuje VIP kabina s dva prozora i dvostrukim ležajem king size veličine, zajedno s kupaonicom s odvojenom tuš kabinom - sve s iznimnom završnom obradom.

Produkt menadžer Andrea Zambonini rekao je: "Naša ambicija bila je opremiti C335 i C335v sa svom udobnošću veće 36-metarske jahte. Prostranost u salonu i kabinama jedinstvena je u ovoj klasi. S velikim, ekstravagantnim prozorima u trupu, također smo uspostavili novu značajku dizajna u tvrtki Sealine, koja omogućava nevjerojatnu količinu prirodnog svjetla u potpalublju."

Oba modela mogu se dodatno prilagoditi pomoću novorazvijenog 3D konfiguratora, gdje su dostupne brojne boje, tkanine i drvo.

Sealine C335v 2

Foto: Sealine

 

Iz tvornice javljaju  da bi početne cijene trebale biti:

C335: 218.950 EUR (bez PDV-a) s 1x Volvo Penta D6-340

C335v:
- 166.950 EUR (bez PDV-a) bez motora
- 256.250 EUR (bez PDV-a) s 2x Mercury Verado V8 300hp

 

Nautica portal