Mali, ali opet veliki - Bali 4.2

Iz škvera Catana predstavljen je potpuno novi model Bali 4.2.

 

Bali 4.2
Dizajn potpisuje Xavier Faÿ, dok se za interijer pobrinuo Lasta Design Studio. Bali 4.2 razvijen e pod palicom Oliviera Poncina.

Brand BALI CATAMARANS uvijek nastoji stvoriti širi i otvoreniji životni prostor kako bi vlasnicima svojih katamarana ponudio što intenzivnije korisničko iskustvo njihovog plovila. Bali 4.2, koji se još jednom odvaja od ostalih plovila iste veličine na tržištu, nudi površinu palube od 79,2 m², što znači oko 10% više od konkurenata u istoj kategoriji. Ovaj model dobio je značajke svojih većih sestara, nedavno porinutih modela 5.4 i 4.8.

Bali 4.2 plan 4

U potpalublju je prostor koji omogućuje odabir verzije s tri ili četiri dvokrevetne kabine s toaletima, plus ležaj za posadu uvučen u jednom pramcu. Kako je to već uobičajeno kod katamarana ovoga tipa, sve je podređeno ugodnoj plovidbi, pa je tako i posebna pažnja posvećena što lakšem rukovanju i upravljanju.

Bali 4.2 dužine je 12,85m, širine 7,08m, gazi 1,12m, a pogone ga dva motora 30KS, odnosno maksimalnih 2x 45KS, spremnik za gorivo kapaciteta je 600l, a svježe vode 860l. U specifikacijama naveden je i kapacitet hladnjaka i zamrzivača od 326l.

Bali 4.2 interior

Više informacija možete pronaći ovdje u brošuri ili na stranicama proizvođača - www.bali-catamarans.com.

Nautica portal