Izniman radnik - Vanguard DR-500!

Vanguard je tvrtka poznata po proizvodnji svestranih, višenamjenskih plovila, koja se koriste najrazličitijim uvjetima gdje su potrebni sigurnost i sigurno rukovanje, stoga ni model DR-500 ne izlazi iz tih okvira.

Vanguard DR-500

Njihovu Multi purpose DR-seriju karakterizira uski "V" trup koji omogućuje stabilnu, brzu i „suhu“ plovidbu. Kod modela DR-500 velika širina pruža veću nosivost i / ili više prostora za prolaz, što je dobrodošlo za gotovo sve namjene. Korinsici plovila iz ove serije najčešće su oružane snage, spasilačke organizacije i drugi koji traže svestrane, brze i sigurne brodove.

Model Vanguard DR-500 ima visoki pramac koji osigurava da tijekom plovidbe, čak i u teškim uvjetima, ne dolazi do zalijevanja palube, a standardno uključuje pramčano spremište velikog kapaciteta. Različiti zahtjevni korisnisi cijeniti će ovaj model zbog njegove svestranosti i manevarskog kapaciteta. Certificiran je za ugradnju izvanbrodskog motora maksimalne snage 60 KS i maksimalnog kapaciteta 9 osoba.

DR-500 spada u plovidbenu kategoriju C, dužine je 4,95m, s unutarnjim korisnim prostorom dužine 3,84 m, dok mu je širina 2,01m, odnosno untarnje širine do 1,01 m. Promjeri tubusa su 0,48 m. Težina bez motora je 234 kg, a materijali u kojima se može naručiti su PVC, CMS Neopren i poliuretan.

Dodatne informacije možete potražiti na web stranicama proizvođača Vanguard.

Nautica portal