Novi Dufour 32 – inovativna jedrilica s inteligentnim rješenjima

Napokon smo doznali, iako je dugo bilo čuvano u tajnosti, da nam iz škvera Dufour uskoro slijedi predstavljanje njihovog novog modela - DUFOUR 32.

 

Dufour 32
Dufour 32 razvijen je u istom duhu kao i svi najnoviji modeli iz serije Dufour, kako bi bio sportska, inovativna jahta kojom se lako rukuje, kako s posadom, tako i samostalno.

Inovativni plan palube i izvanredne sportske performanse - po prvi puta na 32 stope dugoj jedrilici sada možete uživati u krmenom sunčalištu, zaštićeno hladom koji se može prilagoditi u trenu. Pomična argola omogućiti će da iskoristivost kokpita bude na najvećem nivou u klasi jedrilica od 10,30 metara.

Dufour 32
Krmena vrata, koja se pretvaraju u platformu, su na napuhavanje. Potpuno uklonjiva krmena vrata kada se preklope stvaraju veliki prostor i krma Dufoura 32 postaje «Beach club». Ovisno o odabranoj verziji, Performance ili Standard, škota glavnog jedra može se smjestiti na dno kokpita ili na krov kabine.

Topao i dobro promišljen prostor – u unutrašnjosti Dufour 32 je vrlo prostran i ima velike prozore na palubi koji jamče ugodan dnevni boravak u svako doba dana. Centralno smješten stol u salonu može se rasklopiti i stvoriti će se veliki ležaj za spavanje, kakav do sada nismo susreli na jedrilicama te veličine. Dufour 32 ima izvedbu unutrašnjosti s velikim salonom, L kuhinjom, pramčanom i krmenom kabinom pristojne veličine i toaletom u krmi.

Dufour 32 layout

Službeno predstavljanje najavljeno u periodu 28.9.-30.10.2021. na sajmu nautike Grand Pavois u francuskom La Rochelle.

Dodatne informacije možete naći na Dufourovim web stranicama.

Nautica portal