Contest 55CS premijerno na Cannes Yacht Festivalu

Contest Yachts, vodeći nizozemski konstruktor jedrilica, sa zadovoljstvom objavljuje da će njihova jedrilica Contest 55CS, koja je dobitnik nagrade European Yacht of the Year 2021 u kategoriji luksuznih jedrilica, biti izložena u Cannesu u svom premijernom debiju na Azurnoj obali. 

 

Contest 55CS

Izgrađene prema strogim standardima, u skladu s očekivanjima od najboljih nizozemskih brodogradilišta, Contest jedrilice nisu samo lijepe i vrlo sposobne, već su i među tehnološki najnaprednijim u svojoj klasi, kako u dizajnu tako i u inženjeringu. Ta se inovativnost nastavlja u postizanju tako jednostavnog upravljanja inače složenim sustavima i razinama koje se rijetko susreću na jedrilicama ove veličine. Budući da se ove jedrilice izrađuju po narudžbi, specifikacije od palubnih i kabinskih planova do sustava, namještaja i opreme uvijek su u skladu sa specifikacijama i željama vlasnika. Brodogradilište takav pristup gradnji brodova na naziva „building dreams together“.

Contest 55CS Sailing

Nagrađivana 17-metarska Contest 55CS u skladu je s naslijeđem ovog škvera, unapređujući još više izvanredno izrađene stolarske radove i jedinstvene dizajne trupova i paluba, koji su 100% certificirani od strane Lloyd's Register-a, vodećeg svjetskog tijela za certifikaciju klasifikacije i usklađenosti. Sve je to dio načela gradnje brodova za veću sigurnost, udobnost i uživanje.

S različitim varijantama interijera s dvije i tri kabine, koje su stilizirali Wetzels Brown Partners, Contest 55CS udobno smješta do šest osoba u prostranim i dobro opremljenim privatnim odajama, s velikim izborom konfiguracija unutar njih.

Contest 55CS saloon from galley

S vanjskim stilom i pomorskom arhitekturom koji potpisuju judel / vrolijk & co, dvostruki kokpit Contest 55CS lijep je i praktičan za brzo, ali stabilno i lako upravljanje obalnom i oceanskom plovidbom, i važno, u svim vremenskim uvjetima. Majstori u pružanju izvrsnih performansi, judel / vrolijk & co isporučili su doista vrhunski dizajn orijentiran na klijente koji će provoditi puno vremena pod jedrima, a manje pod motorom ili vezom u luci.

Contest 55CS guest cabin front

Contest 55CS možete pogledati ovdje, a biti će dostupna za pregled i obilazak na vezu SAIL037 u Port Cantu. Sajam se održava 7.-12. rujna 2021.


Osnovne specifikacije: dužina 17 m, širina 5,03 m, gaz 2,55 m, spremnik goriva 850 l, spremnik vode 725 l, površina glavnog jedra 92,75 m2, površina genove 106% 71 m2.

Nautica portal