Dvostruki debi - novi SEALINE S335 i SEALINE S335v

Sealine je predstavio dva nova broda posebno dizajnirana za maksimalno iskorištavanje vrućih ljetnih mjeseci.

 

Sealine S335 EXTERIEUR

Modeli S335 i S335v imaju otvoreni koncept kokpita s otvorenim krovnim prozorom koji pruža maksimalni dotok sunčeve svjetlosti i svježeg zraka, dok se unutrašnjost može konfigurirati na više načina nego ikad prije. Glavna razlika između dva 33-stope duga sportska plovila je pogonski sustav: S335 je opremljen s unutarnje smještenim brodskim pogonima, dok S335v ima dva vanbrodska motora.

Sealine S335 EXTERIEUR

Jedinstveni u svojoj klasi, ovi brodovi nude 5 četvornih metara prostora pramčane palube i prostora u kokpitu. Ima dovoljno mjesta za udobno sjedenje devet osoba u kokpitu uz koji je uz sjedalo za kormilara još i sjedalo za sukormilara. Vjetrobransko staklo standardno je opremljeno brisačima i sustavom za pranje koji jamči jasan pogled ne samo po kiši, već i nakon prskanja slanom vodom. Dva velika krovna prozora osiguravaju mnoštvo sunca po cijelom kokpitu. Potpuno opremljen mokri trakt sadrži hladnjak, sudoper i štednjak s dva plamenika. Kormilarska stanica opremljena je novo dizajniranom nadzornom pločom i nudi prostor za 12-inčni ploter.

Sealine S335 INTERIEUR

Osjećaj otvorenog prostora koji dolazi iz krovne ploče i bočnih prozora na polovici visine u kokpitu nastavlja se i ispod palube. Prema želji, pramčana kabina može se konfigurirati kao prostor za sjedenje u obliku slova U, što stvara kontinuirani prostor koji ide od pramca do suvozača, zahvaljujući otvorenoj pregradi. Spojno predvorje može se opremiti kao puna kuhinja, ugodan prostor za sjedenje ili kao zgodan prostor za odlaganje i skladištenje. Visina u salonu je 1,95 metara. Naravno, budući vlasnik se može odlučiti i za luksuzno opremljenu glavnu kabinu s velikim krevetom i otvorenom ili zatvorenom pregradom. Standardno, S335 i S335v imaju veliku kupaonicu s odvojenim tušem i kabinu za goste s dvostrukim ležajem. Veliki prozori trupa i otvori na palubi pružaju čitavoj unutrašnjosti obilje prirodnog svjetla i svježeg zraka.

Sealine S335 INTERIEUR

Cijena i motorizacija - S335
Standardno: 199.950 EUR s 1x Volvo Penta D6-340 (bez PDV-a). Opcija: 2x Volvo Penta D3-220 ili 1x Volvo Penta D6-400

Cijena i motorizacija - S335v
Standardno: 158.950 EUR bez vanbrodskih motora (bez PDV-a) Opcija: 2x Mercury Verado V8 300 KS, 2x Yamaha 300 KS ili 2x Suzuki 300 KS. Zbog upotrebe vanbrodskih motora, S335v ima ogroman skladišni prostor ispod poda kokpita.

Sealine S335 EXTERIEUR

3D konfigurator na Sealine web stranici omogućuje istraživanje i prilgodbu svih opcija S335 i S335v.

 

Nautica portal