Oceanis 34.1 - novi bestseller iz Beneteaua

U zadnjih nekoliko godina Benetaua se tražio u konceptima jedrilica veličine oko 35 stopa. Vjerujemo kako će 34.1 biti pun pogodak!

 

Beneteau Oceanis 34.1

Elegantnija, lakša, s većom površinom jedrilja i s više prostora u pramčanoj kabini u odnosu na svog prethodnika, nova jedrilica iz francuskog škvera Oceanis 34.1 jamči ugodniju plovidbu. Još jednom su Marc Lombard i NAUTA Design udružili svoje napore kako bi proizveli jedinstveni dizajnerski koncept, vjeran duhu 7. generacije Oceanisa.

Beneteau Oceanis 34.1

Paluba je dizajniran kako bi se osigurala maksimalna udobnost i sigurnost pri kretanju po brodu, kako tijekom plovidbe, tako i u životu na brodu dok je na sidru. Vinčevi za upravljanje prednjim jedrom povučeni su više prema krmi, bliže kormilaru, kako bi se kokpit što više oslobodio i postao idealan za opuštanje, s lakim pristupom krmenoj platformi.

Beneteau Oceanis 34.1

Ekipa iz NAUTA designa stvorila je suvremeni interijer u elegantnoj završnoj obradi od oraha ili svijetlog hrasta. Otvori na palubi, kao i više otvora na trupu i krovu, donose prirodnu svjetlost u Oceanis 34.1 i pružaju izvrsnu prozračnost u potpalublju. U salonu je veliki preklopni stol, uz koji su dvije velika klupe, koje su ujedno i dva zasebna ležaja. Također, tu je i pametno dizajniran preklopni stol s kartama. Kuhinja je izvedena u standardnom L obliku, opremljena štednjakom, pećnicom i hladnjakom.

Beneteau Oceanis 34.1
Izvedba unutrašnjosti moguća je u rasporedu s dvije ili tri kabine, no koja god se verzija odabrala, unutrašnjost je svijetla i prozračna. Zbog iznimno dobrog rasporeda, kao i količine otvora, možete se uživati u punom doživljaju krstarenja i iz salona Oceanisa 34.1.

Beneteau Oceanis 34.1

Tim Marca Lombarda napravio je korak dalje kroz dizajn trupa nove generacije, dodajući još širine u trećini pramca, kako bi dobio bolju kontrolu nagiba i stabilnije kormilo pri naginjanju. Manje površina ispod razine mora poboljšava performanse plovila i osigurava ugodnu plovidbu u laganim i srednje teškim uvjetima.

Osnovne specifikacije:
• dužina: 10,77 m
• širina: 3,57 m
• gaz: 2,5 m
• spremnik goriva: 130 l
• spremnik vode: 231 l / 361 l

Više infromacija na stranicama proizvođača ili kod domaćeg zastupnika.

Nautica portal