Sealine proširuje S-klasu s modelom S390

Sealine popunjava prazninu između modela S335 i S430 lansiranjem novog S390 u svojoj sportskoj S-liniji.

 

SEALINE S390

Dizajn otvorene palube i optimalno korištenje prostora iznutra i izvana stvaraju osnovu za ugodan boravak na palubi novog Sealine S390, što je u potpunosti u skladu sa sloganom kampanje "Sunsation".

Andrea Zambonini, voditeljica marke Sealine, navodi: “Uspjeli smo primijeniti veliki, fleksibilni prostor modela Sealine S430 na manji format novog Sealine S390. S390 savršena je ljetna jahta ispod 40 stopa, koja kombinira vrhunsku udobnost na suncu sa sportskim upravljanjem na moru, a kako bi čak i kišni dani ostali zabavni, tijekom razvoja također smo stavili veliki naglasak na fleksibilan i učinkovit raspored ispod palube."

SEALINE S390

Sealine S390 karakterizira sportski V-trup sa svojim elegantnim dizajnom prozora, kombinirajući brzo i sigurno krstarenje s puno prirodnog svjetla i svježeg zraka ispod palube.

Cijeli kokpit zaštićen je modernim krovom s integriranim nosačima, kako bi se osigurao najveći mogući prostor u klasi sportskih kruzera od 40 stopa. Klupa za sjedenje u obliku slova L i stol paralelno s platformom za kupanje također se besprijekorno uklapaju u jedinstveni koncept rasporeda, dopuštajući po potrebi korištenje dodatnih sjedala.
S biminijem integriranim u krmeni dio krova, dva otvora ili opcionalnim električnim krovnim prozorom iznad kormila i bočnim prozorima na pola visine, kokpit može biti obasjan suncem i osvježavajućim povjetarcem u isto vrijeme. Morska kuhinja standardno dolazi s hladnjakom i plinskim štednjakom s dva plamenika, ali se također može konfigurirati s električnom pločom za kuhanje ili plinskim roštiljem. Drugi dio kuhinju, s desne strane, nudi sudoper i puno prostora za pohranu posuđa. Osim toga, postoji mogućnost velikog roštilja iza klupe, kojega grill majstor koristi s platforme za kupanje.

SEALINE S390

Treba istaknuti i ekstra veliku platformu za kupanje koja ima 4 m2 prostora i može biti opremljena hidrauličkim sustavom za spuštanje. Široki bočni palubni prolazi omogućuju pristup sunčanom prostoru na pramčanoj palubi površine 4,5 m², koji je opremljen s tri zasebno podesiva naslona i dodatnom klupom za sjedenje.

SEALINE S390

Glavna kabina osvijetljena je iz četiri smjera. Veliki prozori na trupu nalaze se s obje strane, prednji prozor i krovni prozori pružaju maksimalno prirodno svjetlo i dotok svježeg zraka. Veliki bračni krevet, dva ormara i pametno integrirani skladišni prostor stvaraju luksuznu atmosferu, dodatno poboljšanu sofisticiranim konceptom rasvjete, posebno efektnim kada zađe sunce.

SEALINE S390

Po prvi puta dostupna su tri različita rasporeda potpalublja, zahvaljujući fleksibilnom pozicioniranju desne pregrade - povećana glavna kabina s pristupom raskošno opremljenoj kupaonici, opcija kupaonice i potpuno opremljene kuhinje ili opcija kupaonice i spremišta, a salon nudi udobnu klupu za sjedenje u obliku slova L i spuštajući stol koji pruža opciju dodatnog ležaja, ako je to potrebno. Gostinjska kabina također se može podijeliti kako bi se osigurala dodatna kabina uz standardne dvokrevetne, tako da se može smjestiti do četiri gosta.

Sealine S390 standardno pogone 2x Volvo Penta D4 320 KS Duoprop, a u opciji je i 2x Volvo Penta D6 380ks Duoprop.

SEALINE S390

Osnovne specifikacije:
• dužina: 11,99 m
• širina: 3,85 m
• gaz: 1,19 m
• spremnik goriva: 900 l
• spremnik vode: 220 l

Očekivana cijena je 344.950 € bez poreza.

3D konfigurator, dostupan na Sealine web stranicama, omogućuje uređenje i opremanje ove luksuzne jahte prema vlastitim željama i afinitetima. Više informacija možete naći na www.sealine.com.

Nautica portal