Jeanneau otkriva svoju novu DayBoat liniju najavom modela DB/43

Najavom modela DB/43 Jeanneau otkriva svoju novu DayBoat liniju u premium Day Boat segmentu plovila.

Silhouette DB/43

Sa željom da se stalno iznova pronalazi, prihvaća nove trendove i razvija u rastućim segmentima tržišta, Jeanneau pokreće DB liniju, novu ponudu vrhunskih plovila na Dayboat tržištu. U skladu sa svojim vrijednostima, Jeanneau kroči u ovaj segment i odmah nadilazi očekivane funkcije plovila iz Dayboat segmenta.

Kao što je pokazala prva jahta u ovoj liniji, DB/43, one su dizajnirane ne samo s iznimnim, vrlo otvorenim planom palube, već i sa svijetlim i prostranim interijerom. Novi Jeanneau DB/43 bit će dostupan s motorima u vanbrodskoj i unutarnjoj izvedbi.

Ova nova linija, utemeljena s modelom DB/43, kombinira snagu i sklad, a odlikuje se čistim, sofisticiranim dizajnom. Talijanski dizajner, Camillo Garroni i američki arhitekt, Michael Peters - Yacht Design, izražavaju kroz DB liniju mnoštvo načina za proživljavanje trenutaka slobode na morskom plavetnilu. DB/43 savršeno utjelovljuje Jeanneauovo naslijeđe, poznato po bezvremenskoj eleganciji, udobnosti, pametnom dizajnu i plovnosti. Razumno kombinira sve prednosti dva različita svijeta: funkcionalnost Express Cruisera i pojednostavljen dizajn i sjajnu završnu obradu Premium Dayboata.

DB/43 bit će predstavljen na sajmu nautike u Düsseldorfu u siječnju 2022.

Nautica portal