Yamaha predstavila nove gumenjake s aluminijskim trupom - YAM 350, 310 i 270 TAf

Yamaha je predstavila svoju novu ponudu plovila na napuhavanje s aluminijskim trupom - YAM 350, 310 i 270 TAf. Okretno rukovanje i izdržljiva konstrukcija čine ih savršenim partnerom za svaku pustolovinu.

 

Yamaha YAM RIBs

S obzirom da im je kruti trup izrađen od aluminija, ovi gumenjaci su vrlo lagani i zahtijevaju manje konjskih snaga za plovidbu, što rezultira učinkovitijom kombinacijom motora i gumija, kao i smanjenjem troškova - kako inicijalno pri kupnji tako i tijekom cijelog životnog vijeka plovila. Aluminijski trupovi također nude povoljnu krutost, omogućujući skiperu pouzdano upravljanje plovilom pri valovitom moru uz poboljšanu upravljivost.

Yamaha YAM 310TAF

Svi novi YAM-ovi dostupni su s nizom Yamaha vanbrodskih motora i izborom konfiguracija sjedala. Dodatna klupa i konzola dostupni su na modelima TAf. Dok klupa nudi udobno sjedenje i odlaganje ispod nje, konzola pruža dodatnu zaštitu i mogućnost daljinskog upravljanja gasom i ugradnje dodatne navigacijske elektronike, sukladno potrebi. Za dodatno sjedenje i pohranu, uz konzolu je dostupno i sjedalo s jastucima.

Yamaha YAM 350TAF

Pogodan za obiteljske vikend avanture, YAM 350TAf ima kapacitet za prijevoz četiri odrasle osobe i jednog djeteta. Ukupna je dužina 350 cm, širina 160 cm, a težina gumija je 72 kg. Opcije motora uključuju laganu Yamahu od 25 KS.

YAM 310TAf dužine je 307 cm i širine 160 cm, prikladan je za akciju i avanturu ili organiziranje ribolova. Opcije motora uključuju najnoviju Yamahu od 20 KS s EFI bez baterije, s plovilom teži 60 kg.


YAM 270TAf je najkompaktniji gumenjak u ovom rasponu, s opcijama motora uključujući Yamaha 8 KS i 6 KS. Ovaj gumi dug je 265 cm i širok 159 cm. Teži 41,5 kg, što ga čini lakim za rukovanje izvan mora. Nudi kapacitet za tri odrasle osobe i jedno dijete.

Također, Yamahin asortiman STi plovila preimenovan je u liniju „Air“, koju čine YAM 240 Air, 275 Air i 310 Air-V.

Više informacija na Yamaha internetskim stranicama.

 

Nautica portal