Sunreef 140 – super jahta sutrašnjice

Sunreef Yachts je službeno predstavio prve fotografije svog potpuno novog jedriličarskog super katamarana - modela Sunreef 140.

 

Sunreef 140

Sunreef 140 je višetrupna superjahta koja se može pohvaliti bezvremenskim morskim dizajnom koji uključuje golem životni prostor i jedinstvene tehničke značajke za vrhunsko iskustvo krstarenja.

Potpuno prilagodljiv, Sunreef 140 također se može ponuditi u Eco verziji sa zelenim pogonom i inovativnim sustavom solarne energije brodogradilišta.

Jedna od najpoznatijih karakteristika jahte je dizajn krmenog kokpita. Prostor za odmor i blagovanje na otvorenom nudi izuzetnu udobnost i pristup velikoj privatnoj plaži. Sa spuštenom krmenom platformom i dvije preklopne terase, Sunreef 140 otključava novi potencijal prostora za opuštanje i vodene sportove, stvarajući i golem prostor kao na nekoj plaži.

sunreef-140-exterior-01.jpg

Potpuno prilagodljivi beach club povezuje se s teretanom sa spektakularnim pogledom na more, kao i prostorijom za pohranu ronilačke opreme i „igračaka“ za vodu. Ispod krmenog kokpita u garaži se mogu smjestiti dva velika jet skija, stanica za punjenje goriva i sustav za njihovo spuštanje u more.

Luksuzni smještaj je predviđen za do 12 gostiju i uključuje spektakularan vlasnički apartman pune širine s panoramskim pogledom i privatnim pristupom prostoru za odmor i spa bazenom na pramčanoj terasi.

Sunreef 140

Za više informacija posjetite internetske stranice Sunreef Yachts.

Nautica portal