Nova Dehlerova perjanica - Dehler 46SQ

Agilno rukovanje i svijet individualnog stila ispod palube, plus potpuno novi pristup svjetlu: elementi koji su oduvijek odlikovali Dehlerove SQ jahte sada su dostupni u novoj perjanici ovog njemačkog škvera.

 

Dehler 46SQ

Novi Dehler 46 SQ Cruiser je savršenih performansi, savršeno spaja snagu i luksuz. Ergonomski položaji kormila napravljeni su za održavanje kursa bez stresa. Maksimalne površine jedara, sportski bowsprit i opcijska karbonska platforma generiraju brzinu potrebnu da pokažete drugim plovilima vaše pete. Zahvaljujući naprednom sustavu rolanja, možete se suočiti s rastućim vjetrom.

Dovoljan je samo jedan pogled da vas očara nova Dehler 46 SQ. Njezine izražajne, skladne linije čisto su utjelovljenje jedrenja. Štoviše, otkriva novi dizajn i značajke visoke tehnologije koje obilježavaju premijeru svakog novog Dehler modela. Toliko dobrih razloga da sada detaljnije istražite Dehler 46SQ!

Eksterijer karakteriziraju brojne mogućnosti: Uz letenje glavnog jedra, područje prednjeg jedra može se smanjiti bez žrtvovanja performansi. Ako se jačina vjetra poveća, Dehler 46 SQ je siguran za rukovanje s glavnim jedrom i prednjim jedrom. Također, omogućeno je maksimalno povećajte performansi s dva prednja jedra koja se mogu koristiti u isto vrijeme.

Dehler 46SQ

Performance bowsprit s integriranom sidrenim špirunom nudi točku prihvaćanja za gennaker i Dehler Freeride.

Rasklopivi oslonci za noge omogućavaju pronalaženje ergonomski najudobnijeg položaja za kormilom, bilo da sjedite ili stojite, bez obzira na kut nagiba jedrilice. Kada su sklopljeni, oslonci za noge nestaju u podu kokpita.

Novorazvijena platforma za kupanje je tankog dizajna koji štedi težinu. Može se postaviti daljinskim upravljačem. Naravno, tu su i integrirane ljestve za kupanje od nehrđajućeg čelika sa padajućim rukohvatima.

Dehler 46SQ

U interijeru dobiveno je više svjetla ispod palube. Veći prozori duž trupa, dodatni prozori na krovu, otvori iznad glave i pažljivo uravnotežen dizajn LED rasvjete stvaraju neusporedivo svijetliju atmosferu.

Fleksibilna salonska garnitura omogućava pomicanje lijeve bočne sofe na desno sjedalo pritiskom na gumb, kao i stvaranje raskošnog TV salona ili blagovaonice za posadu ili goste.

Prostrana kupaonica s tušem, s odvojenom tuš kabinom i visokom sjajnom završnom obradom koja ne traži održavanje. Pametno dizajnirana 'skrivena vrata' pružaju više slobode kretanja.

Dehler 46SQ

Dostupna je i opcionalna skiperska kabina, a drugu kabinu može se opremiti za goste s bračnim krevetom, dva kreveta za jednu osobu ili jednim ležajem i spremištem.

Više informacija dostupno je na internetskim stranicama škvera Dehler.

Nautica portal