Nautitech 44 Open, nominiran za nagradu brod godine u Europi i SAD-u

Nautitech 44 Open, najnoviji dodatak Nautitechovoj OPEN ponudi, ostavio je traga i osvojio ljubitelje mora.

 

Nautitech 44 nominacije

Nakon uspješnog starta u novu sezonu, ovaj višetrupni brod za plovidbu nominiran je za nagrade Boat of the Year u Europi i Sjedinjenim Državama. Testove su proveli različiti žiriji u Miamiju, La Rochelleu i Annapolisu prigodom njihovih sajmova nautike. Rezultati će biti objavljeni u prosincu i siječnju.

Nominations 2023 

Nautitech 44 Open katamaran je koji je dizajniran uz pomoć odabira vlasnika koji već plove na 40 Open i 46 Open, Nautitech 44 Open je konfiguriran da bude "idealni vlasnički brod".

Najveći dodatak je njegov "SmartRoom" - višenamjenski prostor u desnom pramčanom dijelu, dizajniran da zadovolji potrebe nautičara koji možda žele perilicu rublja, radionicu, skladišni prostor ili sve navedeno zajedno.

 Nautitech_44_Open_4.jpg

U obitavanju na njemu, Nautitech 44 nudi elegantnu i gostoljubivu estetiku, s posebnom pažnjom posvećenom stvaranju velikog svjetlosnog prostora zahvaljujući dizajnu svojih "cinemascope" prozora. Salon nudi originalnu konfiguraciju s trakom koja označava razdvajanje između kuhinje i velike navigacijske stanice okrenute naprijed.

Nautitech 44 Open 

Na palubi, Nautitech je zadržao svoj dvostruki upravljački položaj na krmi. Bez obzira na brzinu, vidljivost trupova i jedara je optimalna, a manevri su lako dostupni. 

Što se tiče performansi, izvrsne maritimne karakterstike i vrhunska oprema pridonose iznimnim osjećajima koji su zaštitni znak Nautitecha.

Dostupne su četiri konfiguracije, koje nude dvije do četiri kabine sa ili bez SmartRooma, te s mogućnošću velikog vlasničkog apartmana u trupu.

Više detalja možete naći na stranicama proizvođača.

Nautica portal