Nova Bavaria SR33

Nakon modela Bavaria SR41 i BAVARIA SR36, nova Bavaria SR33 bit će najnoviji član SR-LINE i jednako jasno slijedi SR-LINE filozofiju dizajna. Bavaria SR33 proslavit će svoju svjetsku premijeru na sajmu u Dusseldorfu od 21. do 29. siječnja 2023.

 

Bavaria SR33

S modelom Bavaria SR33, BAVARIA YACHTS predstavlja još jedan model svoje uspješne SR-LINE za sezonu 2023., nakon uspješnih modela Bavaria SR41 i SR36. Kao i kod svih motornih jahti BAVARIA SR-LINE, fokus tijekom razvoja bio je na stvaranju prostora za život na palubi. Ispod palube, Bavaria SR33 impresionira dobro promišljenim rasporedom prostorija, pružajući izniman prostor za četiri osobe.

Ispod palube, koncept Bavarije SR33 nudi obilje svjetla, puno prostora, četiri ležaja za spavanje, kabinu i veliki salon. Salon i veliki krevet u pramcu stapaju se u prostranu sobu nalik potkrovlju. Tijekom dana, dizajn otvorene sobe Bavaria SR33 s velikim prozorima trupa i krovnim prozorom, pruža svjetlost i ugodan osjećaj prostora, bez obzira na vremenske prilike. Žele li svi gosti ostati i preko noći, stol u salonu se može spustiti kako bi se osigurao dodatni ležaj za spavanje, tako da ništa ne smeta ugodnim satima ispod palube, čak ni za šest osoba. Ova Bavaria nudi mnogo skladišnog prostora. Kupaonica nije samo funkcionalna, već i mjesto gdje se osjećate opušteno. 

Bavaria SR33 salon

Provođenje vremena udvoje ili s prijateljima glavni je fokus u kokpitu. Doručak, večera ili mali međuobrok brzo se pripremaju na velikom mokrom čvoru koji uključuje ploču za kuhanje, hladnjak i sudoper, a spravljeni objedi mogu se poslužiti izravno na velikim stolu u kokpitu. Kokpit, fleksibilan zahvaljujući preklopivom naslonu ležaljke na krmi, ima mjesta za do šest osoba.

Što god htjeli raditi, ležaljka na krmi ispunjava nekoliko funkcija, kao što je tipično za SR‐LINE. To je ležaljka, klupa za stol u kokpitu, prostor za pohranu ili se, s opcijskim stolom na spuštanje, pretvara u terasu na plaži, tik uz more.

Bavaria SR33 krma 1

Kao i kod sestrinskih brodova iz SR-LINE, dizajn i linije Bavarije SR33 potječu od poznatog talijanskog dizajnera jahti Marca Casalija i njegovog tima. Koncept, izgled i inženjering su, naravno, od Bavarijinog iskusnog razvojnog tima. Trup duljine 11,40 m i širine 3,46 m optimizirali su stručnjaci brodograditeljskog ureda Micad za brzo i sigurno upravljanje. Dvostruki motori iz Volvo Pente i Mercruisera od 500 do 700 KS, kao i opcioni jedan pogon od 380 KS iz Volvo Pente, pružaju snažnu, ali ekonomičnu propulziju.

Bavaria SR33 krma 2

Tehničke karakteristike:

 • Dužina preko svega (uključujući i platformu za kupanje): 11,40 m
 • Dužina trupa: 10,89 m
 • Dužina na vodenoj liniji: 9,71 m
 • Širina: 3,46 m
 • Visina iznad vodene linije (bez antena): 3,13 m
 • Gaz: 0,86 m
 • Zapremina spremnika goriva: 500 l
 • Zapremina spremnikavode. 250 l
 • Kabine: 1
 • Toalet: 1
 • CE categorija: B8 / C10
 • Dizajn: Marco Casali Too-Design

Više informacija možete pronaći na stranicama Bavaria Yachts ili kod domaćih zastupnika ovoga brenda.

Nautica portal