Pontonac Sea-Doo Switch 21 Cruise brod je godine magazina Boating

Ovogodišnji pobjednik izbora za brod godine magazina Boating je Sea-Doo Switch. Pomalo neobičan za naša domaća poimanja plovila ovaj pontonski brod zapravo, svojim izgledom, nudi prednosti pred klasičnim plovilima vezanim u našim poratima.

 

SeeDoo Switch 21 Cruise Boating 2022 winner

Sea-Doo Switch 21 Cruise nudi jedinstven izgled, ali i jedinstvenu mogućnost prilagodbe trenutnim potrebama. Umjesto fiksnih sjedalau trenu ga možete prilagoditi i u njemu učiniti širom otvoren prazan prostor za ribolov ili od njega učiniti mali trajekt i onda opet možete istražiti bezbroj mogućnosti za sjedenje i sutrašnje odmaranje.

SeeDoo Switch Cruise

S ukupnom duljinom od 20,5 stopa, Switch 21 Cruise je veći brat od također dostupnog 18 stopa dugog modela linije Switch Cruise. Sea-Doo Switch nudi se u tri dostupna paketa opreme: Base, Sport i Cruise. Iako je u kategoriji pontona, ispod palube Switcha nećete naći aluminijske cijevi. Umjesto toga, to je trostruki trup, njegova tri trupa s V-dnom izrađena su od PolyTeca, mješavine polipropilena i staklenih vlakana.

SeeDoo Switch Cruise

Kod izvedbe s paketom opreme Cruise u ponudi su dvije opcije četverotaktnih Rotax motora snage 170 KS i 230 KS. Kod Cruise modela od 18 stopa motorizacija je dostupna u tri izvedbe 130 KS, 170 KS i 230 KS. S najačim motorom proizvođač deklarira maksimalnu brzinu od 44 čvora.

Sea-Doo Switch 21 Cruise pruža uživanje u danu na moru ili negdje na jezeru ili rijeci s kapacitetom sjedala za 10 putnika, uz pregršt fleksibilnosti i platformom za plivanje.

SeeDoo Switch Cruise

Proizvođač u cijeni opreme plovila u opciji Cruise nudi i prikolicu za transport, kao i BRP Audio sustav te Garminov 7“ GPS sa zaslonom osjetljivim na dodir.

SeeDoo Switch Cruise

Test možete pročitati na stranicama magazina Boating, a detalje o Sea-Doo Switch modelima u Cruise izvedbi možete potražiti na stranicama proizvođača Sea-Doo.

Sea-Doo Switch 21 Cruise sigurno će naći svoje kupce, kako u pogledu turističke ponude u okviru dnevnih izleta, tako i i kao vlasničko multifunkcijsko plovilo za višečlanu posadu.

SeeDoo Switch Cruise

Nautica portal