Dufour 37 predvodnik svoje klase u ponudi prostora

Dufour 37 izdvaja se od ostalih modela svojom veličinom, s velikim, svijetlim unutarnjim životnim prostorom, uključujući izuzetnu prednju kabinu, te vanjskim izgledom koji sadrži inovativnu palubu i vrlo lijep kokpit.

 

Dufour 37

Kao i njezina prethodnica, Dufour 360, ima jedan list kormila, što je čini živahnijom pod jedrima i ima dva kola kormila za olakšani prolaz između krme i kokpita.

Dufour 37

Testirana od strane Dufour timova, prije nego što je predstavljena uoči njenog svjetskog predstavljanja na sajmu nautike u Cannesu u rujnu ove godine, pokazala je izvrsno ponašanje u držanju na moru i pokazala je izvrsne jedriličarske performanse. Bilo da se radi o verziji s tri ili dvije kabine s velikom kupaonicom, unutrašnjost ovog modela okupana je svjetlom zahvaljujući velikim središnjim prozorima trupa.

Dufour 37

Dufour 37 iskoristila je glavne inovacije koje su Dufour 470 učinile tako uspješnom: platforma za pramčani sprit, veliki otvori na palubi i prozori trupa, te raspored cjelokupnog vanjskog prostora koji olakšava kretanje po palubi. Također, na njoj se možeuživati u većem kokpitu nego na drugim jedrilicama ove veličine. Baš zato na ovom novom modelu, kao i na svim najnovijim modelima u Dufourovom asortimanu, naglasak je stavljen na život na otvorenom.

Dufour 37

Što se tiče interijera, dostupna su dva rasporeda ovisno o vašem programu jedrenja. U verziji s dvije kabine možete uživati u vrlo velikoj kupaonici (i velikom vanjskom ormariću za pohranu), kao i u dvije neovisne kabine, uključujući i vlasnički apartman na pramčanoj strani. Moguće je iskoristiti šest ležajeva zahvaljujući salonskom stolu koji se može transformirati u ležaj. U trokabinskoj verziji Dufoura 37 može se smjestiti do osam gostiju. U oba rasporeda, pronaći ćete pramčanu vlasničku kabinu čija se veličina i udobnost rijetko mogu naći na jahti ove duljine. Prozori trupa i visina salona su povećani kako bi unijeli još više svjetla u životni prostor salona. U ovom prostoru inteligentno su smješteni kuhinja, salon i blagovaonica, a verzija s dvije kabine uključuje i mali radni stol koji se može koristiti kao skiperski kutak.

Dufour 37

Nastavljajući niz drugih nedavno predstavljenih modela u Dufourovom asortimanu, ovaj je brod dizajniran kao suradnja između Dufour dizajnerskog tima i Umberta Felcija, poznatog talijanskog pomorskog arhitekta, koji ove godine slavi dvadesetu obljetnicu svoje veze s Dufour brandom. .

Dufour 37

Bilo da želite ići na obalno jedrenje za dnevne izlete ili vikende, s prijateljima ili obitelji, ili ako želite otići dalje, Dufour 37 je izvrstan izbor. Koju god verziju da odaberete, Easy, Ocean ili Performance, uživati ćete u modernom i stabilnom trupu, poput racera sa svom udobnošću jedrilice za krstarenje. Na ovom novom modelu sve je dizajnirano za potpuno uživanje u životu vani, s vrlo velikim kokpitom i prostorom za opuštanje u prednjem dijelu, prostorom za sunčanje na pramčanoj palubi i krmenom platformom na koju možete postaviti plancha roštilj kao opciju!

Osnovne karakteristike:

 • dužina preko svega: 10.77 m
 • dužina na vodnoj liniji: 9.31 m
 • širina: 3.80 m
 • gaz: 1.90 m
 • spremnik goriva: 160 l
 • spremnik vode: 180 l
 • broj kabina: 2-3
 • broj ležaja: 6-8
 • motor: 18.8 KS
 • površina jedrilja: 60 m2
 • glavno jedro. 33 m2
 • genoa: 25,9 m2

Dufour 37

Vjerujemo kako će Dufour 37 u trokabinskoj verziji biti izvrstan izbor charteraša, kako kod onih koji ih kupuju za iznajmljivanje, tako i kod onih koji će ih korsititi za svoj ugodan odmor na moru. Također, treba naglasiti da je ova jedrilica nominirana za nagradu European Yacht of the Year u kategoriji Family Cruiser.

 Dufour 37

Više informacija možete pronaći na Dufourovim web stranicama ili kod domaćeg zastupnika Dufour plovila.

Nautica portal