Jeanneau Yacht 55 - koncept bez presedana

Inovativna, odvažna i originalna, ova Jeanneau jedrilica Yacht 55 izravan je i beskompromisan odgovor na potrebe nautičara koji vole putovati i koji cijene ljepotu. Ova jedrilica nudi svijet u potpunosti izgrađen oko svojih vlasnika, usmjeren ka jedinstvenom iskustvu krstarenja.

 

Jeanneau Yachts 55

 
Jedrilica koja voli otvoreno more

Vjerna duhu linije – s elegancijom, visokim performansama i udobnošću za pučinsko jedrenje i duža putovanja – ova jedrilica ne oklijeva prekinuti tradiciju kako bi bolje ispunila očekivanja strastvenih jedriličara koji putuju na daleka odredišta. Unutrašnjost je dizajnirana kao pravi stan, u rasporedu koji do sada nismo susretali, prednji vlasnički apartman zauzima pune dvije trećine interijera. Profinjena, svijetla i udobna, Jeanneau Yachts 55 dobro je opremljena za mirno krstarenje. Glavni prolaz pruža privatan pristup vlasničkom apartmanu, otvarajući se prema prednjoj kabini, i sadrži brojne rukohvate za sigurnost na brodu tijekom plovidbe. Dvije kabine s vlastitim kupaonicama omogućuju gostima uživanje u savršeno neovisnim životnim prostorima, kojima se može pristupiti iz kokpita kroz dva odvojena prolaza.

Jeanneau Yachts 55

 
Revolucionarni izgled palube

Izvana, Dual Cockpit dobiva novo značenje. Krmeni dio je posvećen opuštanju, sadrži dva salona, jedan u obliku slova U i jedan u obliku slova L, od kojih se svaki pretvara u palubu za sunčanje, te gigantsku hidrauličnu platformu. Dvostruka kormila postavljena su prema naprijed te imaju i vanjski kartografski stol s GPS zaslonom i kontrolama autopilota, a sve je zaštićeno tvrdim krovom i širokim, zaobljenim vjetrobranskim staklom, nudeći izvanrednu vidljivost. Ove inovacije omogućuju krstarenje u svim godišnjim dobima i zemljopisnim širinama, stavljajući užitak ponovnog jedrenja u središte života na brodu. Kada san postaje stvarnost.

Jeanneau Yachts 55 interiour

Jeanneau Yacht 55, kao i svoje veće sestre, koristi SEANAPPS sustav, koji omogućuje praćenje funkcija i održavanje plovila s udaljenosti, putem pametnog telefona.

Jeanneau Yachts 55

Osnovne specifikacije:

Dužina preko svega: 16.93 m
Dužina trupa: 16.09 m
Širina: 4.99 m
Standarda dubina kobilice: 2.45 m
Spremnik goriva: 230 l
Spremnik slatke vode: 760 l
Broj kabina: 3

Jeanneau Yachts 55 layout

Cijena s Elegance paketom opreme je oko 690.000 € bez PDV-a!

 

Više informacija i mogućih opcija možete pronaći na internetskoj stranici posvećenoj Jeanneau Yacht 55 - ovdje!

Nautica portal