Ovni 395: O brodu iz pera iskusnog nautičara

Naš forumaš Hidrotherapy na forumu iz prve ruke objavio detaljan opis performansi jedrilice Ovni 395 francuskog proizvođača „Alubat“

Foto:  bms-bateaux.fr

 

Naš forumaš nadimkom Hidrotherapy na forumu je objavio vrlo detaljan prikaz aluminijske jedrilice Ovni 395 francuskog proizvođača „Alubat“ na kojoj je ovoga ljeta odjedrio tjedan dana. Posebna je vrijednost izvještaja što daje vrlo cjelovit i detaljan opis tehničkih detalja na brodu, ali i ponašanja broda tijekom jedrenja u različitim uvjetima.

 

Treba li posebno naglasiti da je ovaj izvještaj tim vrjedniji jer ne dolazi iz pera profesionalnog novinara koji o brodu piše po zadatku, te iza teksta ne stoji plaćeni oglas? Ovo je, naime, posve neovisan dojam iskusnog nautičara koji je na brodu proveo tjedan dana zajedno sa obitelji, te je sasvim otvoreno i bez ograda iznio svoj dojam o brodu, procjene njegovih jedriličarskih performansi, a pobrojao je i sve prednosti i mane koje je uočio za to vrijeme.

 

Ako vas, dakle, zanima upravo Ovni 395 i ako razmišljate o nabavi baš ovakve jedrilice, svakako pročitajte, ovo će vam biti dragocjen izvor vrijednih informacija:

 

http://nautica-portal.com/forum/index.php?topic=6104.msg64554;boardseen#new

 

Nautica Portal