Bugatti predstavio luksuznu seriju jahti Niniette

Bugatti u suradnji sa Palmer Johsonom radi na projektu luksuznih jahti serije Niniette dužine od 42 do 88 stopa, čija će se cijena kretati od 2 do 3,3 milijuna eura

Foto: Bugatti

Bugatti u suradnji sa Palmer Johsonom radi na projektu luksuznog plovila, koje će karakteristikama dostojno braniti boje ova dva renomirana proizvođača luksuznih automobila. Luksuzna jahta razvija se u okviru Niniette serije, a bit će ponuđena u tri veličine trupa, i to od 42 stope (12,8 m), pa sve do 88 ft (26,8 m). Poznata je i početna cijena za najmanju od ponuđenih – oko dva milijuna eura. Jahta srednje veličine mjeri 63 stope, PJ63 Niniette, s luksuznom ponudom za do četiri putnika (plus posada). Početna cijena u ovom slučaju je 3,25 milijuna eura.

Budući kupac može računati na obilje luksuza smješteno unutar karbonskog trupa odličnih maritimnih svojstava. Temeljit će se na SuperSport seriji predstavljenoj 2012. godine, pa je realno očekivati postizanje brzine od bar 38 čvorova u slučaju najmanjeg modela. Estetski će se jahte od izvornika distancirati dvobojnom kombinacijom eksterijera, te detaljima inspiriranim Bugattijevim automobilima poput Type 57C Atalante. Spomenimo i kako je rok isporuke bez obzira na opseg individualizacije do godine dana.

Index