Dufour 36 najbolji regatni krstaš u Europi

images


Na ovogodišnjem sajmu u Dusseldorfu, Dufour 36 Performance proglašen je pobjednikom u kategoriji regatnih krstaša u izboru Europske jedrilice godine 2013.

images Na ovogodišnjem sajmu u Dusseldorfu, Dufour 36 Performance proglašen je pobjednikom u kategoriji regatnih krstaša u izboru Europske jedrilice godine 2013. To je sportska, zabavna i brza jedrilica (kvalitetan trup, moćna jedra) koja će pružiti mnoga uzbuđenja na moru. Funkcionalna i udobna, paluba je projektirana za lako manevriranje (demontažna spremišta, široko otvoren kokpit) i prilagođena za sve vrste navigacija. U isto vrijeme regatijer i krstaš, 36 Performance dokazuje da je moguće u isto vrijeme iskusiti uzbudljivo sportsko jedrenje sa zabavom i komforom.

Izvana, Dufour 36 Performance ima sve prednosti jedrilice visokih performansi, dok iznutra pruža komfor, eleganciju i prikladan raspored. Široki i vedri salon nudi udobno odmorište za punu relaksaciju, a dvije kabine postelje za četvero. Atmosfera u unutrašnjosti je ugodna, topla i puna svijetla zbog korištenih drvenih obloga, svijetlog stropa i visokokvalitetne završne obrade.

Izvor: Naucat

Foto: Dufour