Najam jedrilica u Hrvatskoj

Najam jedrilica u Hrvatskoj

Otkrivanje hrvatske obale, plovidba nebesko plavim morem i istraživanje izvanrednih krajolika, udaljenih sela i skrivenih plaža. Sve su to odlike nautičkog turizma u Hrvatskoj. Ako se želite odlučiti na ovakav oblik odmora, donosimo vam sve najbitnije informacije o jedrenju u Hrvatskoj.
Masažne fotelje

Koje su prednosti masažnih fotelja?

Nakon što dođete s posla, sanjate li o opuštanju, ali ne želite preplatiti tretmane masaže?

Želite snimiti ljetnu priču i ne znate što od opreme odabrati?

Mnogo je mjesta koja posjetite jednom u životu, stoga razmišljate uspomenu na ta mjesta i predstojeće ljeto zabilježiti video uratkom?
Evo što biste od „Best Buy“ opreme, prema izboru Nautica portala, trebali imati kako biste, kao napredan amater, snimili ludo dobar i tehnički kvalitetan zapis.
ATV CFMOTO CFORCE 625 EPS Touring

Makadamom prema moru: Test ATV CFMOTO CFORCE 625 EPS Touring

S obzirom kako uredništvo Nautica portala pored nautičkih sklonosti uživa i u vožnjama na dva i četiri kotača van asfaltiranih cesta, odlučili smo započeti s pisanjem serijala članaka s testovima takvih vozila, kao i opreme namijenjene takvim vozilima. Dodatno, ideja je testove, pored tekstualnih članaka, naknadno popratiti i video uradcima.

Inovativne tehnologije za održiv i ekološki prihvatljiv razvoj malih i srednjih luka u fokusu Psamides projekta – Intervju s voditeljicom projekta: doc.dr.sc. Livijom Maglić

Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci jedan je od partnera Psamides projekta (Ports small and medium alliance for sustainable development), voditeljice doc.dr.sc. Livije Maglić – profesorice na Zavodu za tehnologiju i organizaciju u pomorstvu i prometu.

Naš izbor 5 najpoželjnijih poklona za nautičare

 

Smatramo da je informacija o prigodnom poklonu uvijek dobrodošla, stoga vam donosimo nekoliko naših prijedloga po prihvatljivim cijenama! 

Sve predloženo je još uvijek dostupno, no ne zadugo, stoga požurite i na vrijeme izaberite poklon za vašeg najdražeg nautičara ili nautičarku!

Kuhinja koja se ljulja

Kuhinja koja se ljulja

Hmm ... da, kuhinja na brodu nije vrsta kuhinje na koju smo navikli.
Psamides projekt

Psamides projekt – testirano sedam inovativnih tehnologija za održiv i ekološki prihvatljiv razvoj malih i srednjih luka

Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci nastavlja s uspješnom provedbom aktivnosti u okviru projekta Psamides - Ports small and medium alliance for sustainable development (voditeljice doc.dr.sc. Livije Maglić), sufinanciranog iz programa Interreg Mediterranean (ERDF). Program dionicima omogućava provedbu pilot usluga i proizvoda, razmjenu znanja i tehnologija, ali i mogućnost uspostavljanja i unapređenja poslovnih modela.