Naš izbor 5 najpoželjnijih poklona za nautičare

 

Smatramo da je informacija o prigodnom poklonu uvijek dobrodošla, stoga vam donosimo nekoliko naših prijedloga po prihvatljivim cijenama! 

Sve predloženo je još uvijek dostupno, no ne zadugo, stoga požurite i na vrijeme izaberite poklon za vašeg najdražeg nautičara ili nautičarku!

 

1. ACE CAMP SVJETILJKA LARGE CREE ALUMINIUM POWER BANK FLASHLIGHT 1000 LM

poklon za nauticare01

Ovo nije sasvim obična svjetiljka. Ovaj vodootporni, punjivi svjetionik je projektiran posebno za ljubitelje aktivnosti na otvorenom, sigurnosne službenike, lovce i cestovne ratnike.

Ima 3-stupanjsku sklopku koja uključuje SOS signal, a snažni 100-lumenski CREE LED snop sjaji toliko da se može natjecati s prednjim svjetlima na vašem automobilu. Možda je i jači od vašeg automobila - napravljen je od aluminija i polikarbonatnih leća koje će izdržati sve uvijete.

Kao dodatni bonus, vaš će telefon i Bluetooth zvučnik imati mogućnost biti napunjeni ugrađenim univerzalnim pametnim punjačem od 4400 mAh.

Cijena: 269,00 kn

Više infromacija možete pronaći OVDJE!

 

 

2. SANDBERG OUTDOOR SOLAR POWERBANK 8000MAH SA SOLARNOM ĆELIJOM

 

Sandberg PowerBank

Sandberg Outdoor Solar Powerbank 8000 je prijenosna baterija koja se puni putem USB priključka ili ugrađenih solarnih ćelija. S potpuno napunjenom vanjskom solarnom baterijom u torbi možete osigurati da ćete svoje uređaje uvijek moći puniti bilo gdje i bilo kada - bez potrebe da ovisite o utičnici. Dobivate do 3 ciklusa punjenja za tipični pametni telefon, a čvrsto pakiranje otporno na kišu i dalje nastavlja čak i u teškim uvjetima. Može istovremeno puniti do dva uređaja. Radujte se budućnosti bez ispražnjenih baterija!

Cijena: 345,00 kn

Više infromacija možete pronaći OVDJE!

 

 

3. PUNJIVA NAGLAVNA SVJETILJKA TREK 500 USB - 200 LUMENA CRNA

 

Terk 500
Naglavna svjetiljka FORCLAZ TREK 500 ima 5 načina rada prilagođena svakoj situaciji. Karakteriziraju je stalni crveni način za prikrivanje ili noćni način, eko način (20 lm) za čitanje karata ili kretanje kampom, standardni način (80 lm) za šetnje po stazama ili šumskim putovima, snažan način (200 lm) za hodanje po grubom terenu, trepćući način (bljeskanje) za označavanje nazočnosti, Automatski način štednje baterije, 25 lumena uz zajamčenih sat vremena rada. Baterija je litij-ionska 1800 mAH koja se može puniti uz mikro USB kabel (uključeno), kompatibilna je s vanjskim punjačima i solarnim pločama FORCLAZ. Vrijeme punjenja oko 2 sata do 2 sata i 30 minuta

Cijena: 159,00 kn

Više infromacija možete pronaći OVDJE!

 

 

 

4. MUSTO NAUTIC SPEED UNISEKS TENISICE

 

Musto Nautic Speed

Dišuća obuća je neophodna kako bi ostali svježi tijekom svih aktivnosti. Težine od samo 300g, super-lagana Nautic Speed tenisica ima otvorenu mrežastu konstrukciju, koja osigurava vrhunski protok zraka smanjujući vrijeme sušenja i povećavajući ugodu nošenja. GripDeck potplat koji ne ostavlja tragove, pruža nevjerojatno prianjanje uz podlogu kroz 360 stupnjeva, a vrhunsko pristajanje stopalu osigurava udobno EVA podnožje za izvanrednu apsorpciju udaraca. Antibakterijska Closed Cell tehnologija uklonljivog uloška dodatno doprinosi odstranjivanju neugodnih mirisa i lakom održavanju površina.

Cijena: 331,60 kn

Više infromacija možete pronaći OVDJE!

 

 

 

 

5. DŽEPNI NOŽ VICTORINOX SKIPPER NAVY CAMOUFLAGE 111MM

 

Victorinox Skipper

Jedino što je ljepše od savršenog dana na vodi je znati da ste spremni za sve nesavršenosti. Džepni nož Skipper je poput posade u vašoj ruci, kombinirajući tipičnu Victorinoxovu funkcionalnost s alatima specifičnim za jedrenje poput otvarača škopaca ili igle za jedra, a pored njih ima i nazubljenu oštricu, vadičep, otvarač boca, mali odvijač, otvarač za konzerve, odvijač, skidač izolacije, šilo, alkica, pinceta, čačkalica, kliješta, rezač žice, stezač žice, križni odvijač te vezicu.
Dakle, uvijek ste spremni za čvorove koji vam se rugaju i okove koji vas odbijaju pustiti.

Cijena: 595,00 kn

Više infromacija možete pronaći OVDJE!