NOVO: bogata ponuda brodske opreme!

Španjolska tvrtka IMNASA (IMPORTACIONES NÁUTICAS S.A.) jedna je od vodećih Europskih opskrbljivača rezervnih dijelova i brodske opreme za profesionalne korisnike iz nautičkog sektora: servise, marine, čarter tvrtke itd. IMNASA ima na skladištu stalnu zalihu od 30.000 proizvoda i kvalitetu usluge te brzinu isporuke koja ju čini najboljim saveznikom svojih kupaca.

 

Imnasa logo

 

Imnasa Inflatable boat


Svi koji se bave servisiranjem i održavanjem plovila za sebe, druge vlasnike ili čarter flote te im zatreba brodska oprema vodećih proizvođača ili rezervni dijelovi tvrtki kao što su: Ati, Besenzoni, Eno, Feit pompe, Gianneschi, Isotherm, Johnson-Spx, Lecomble Schmitt, Marco, Matromarine, MZ Electronics, Nardi compresori, SIDE-POWER, Whale..., kod ovoga distributera mogu naći sve što im treba.


Katalog IMNASA obuhvaća dijelove za sve brodske sustave motornih brodova i jedrilica: pogonske, kormilarske, elektroenergetske, sustave pitke, sive i crne vode, opremu i sredstva za održavanje plovila i njihovih pogonskih strojeva (Johnson/Evinrude,Yamaha, Mercury/MerCruiser, Volvo Penta, Yanmar) te palubnu i opremu za spašavanje.

Imnasa Polietilen boat

Posebni dio ponude zauzima paleta pneumatskih i polietilenskih brodica, sklopivih i sa čvrstim dnom pogodnih za upotrebu za rekreaciju ili kao pomoćnih brodica za veća plovila. Paleta od čak 56 modela obuhvaća sklopive brodice sa dnom od drvenih lamela, brodice sa dnom na napuhavanje, brodice sa aluminijskim dnom, RIB brodice i polietilenske brodice. Treba napomenuti da osim samih brodica ponuda obuhvaća svu potrebnu opremu za opremanje i održavanje tih pneumatskih brodica kao što su pumpe, zaštitni premazi, vesla, tende, konzole, sustavi upravljanja s izvanbrodskim motorima i dr.

Imnasa Semi rigid boat

 

Dodatne informacije i katalog sa cijelom ponudom tvrtke IMNASA možete naći na web stranici IMNASA.

Dostava za Hrvatsku je organizirana u najkraćem roku.

Također možete posjetiti i novu internetsku stranicu predstavnika u Hrvatskoj, www.euronavis.net, te ih kontaktirati putem mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Nautica portal