Potvrda kvalitete Nobelclean "Diamonding" rješenja za bojanje i održavanje plovila

Stručnjaci njemačkog Wreteca potvrdili su da Nobelcleanov "Diamonding" značajno poboljšava efekt sjaja i zrnaca na obojenim površinama jahti i omogućava olakšano ponovno bojanje plovila.

 

Nobelclean Diamonding

Nobelclean "Diamonding" poboljšava sjaj i zrnasti efekt na obojenim površinama jahti, potvrda je tima stručnjaka za premaze tvrtke Wretec (Wrede Consulting), nakon obavljene studije procesa. Njemački stručnjaci otkrili su da je poboljšanje značajno, i ne samo da je sjaj bolji (povećanje razine sjaja), već su djelomična i ponovna bojanja moguća bez ikakvih problema. Ovaj zaključak daje sigurnost osobama zaduženim za procese završne obrade pri izgradnji i obnovi plovila, kao i vlasnicima plovila, kako bi bez rizika mogli korsititi ovaj patentirani tretman.

Prema Nobelcleanovom saznanju, ova kombinacija značajki trenutno je jedinstvena u svijetu!

Već osam godina Nobelclean tretira 70-metarsku superjahtu, koja je nekoliko puta prebojana bez vidljive razlike u boji trupa.

Nobelcleanov tretman štiti boju, povećava razinu sjaja, površina se može ponovno bojiti u bilo kojem trenutku, nema razlike u boji s djelomičnim bojanjem ili popravkom, a mnogo je jeftiniji i brži od ponovnog bojanja. Osim toga, dokazano je da Nobelclean Diamonding System djeluje već dugi niz godina, održavajući izgledom broda kao novim, samo uz redovno godišnje osvježavanje. Sljedeća prednost sustava je u tome što je globalno naj ekološkiji način čišćenja jer Nobelclean koristi samo ekološki prihvatljive materijale. Pored toga, postupak ne zahtijeva upotrebu vode i ne uzrokuje buku ili dodatnu prljavštinu.

Nobelclean je osnovan 1999. godine i od tada djeluje širom svijeta. "Diamonding" tretman, koji je patentirao Nobelclean, najnapredniji je postupak čišćenja. Jamči dugotrajnu zaštitu boja i gelcoata. Također, "Diamonding" se može primijeniti na sve vrste boja (npr. AWL Grip, Alexseal, Jotun, Dupont itd.).
Nobelclean timovi prepoznati su širom svijeta kao stručnjaci u ovom području, održavajući i povećavajući vrijednost plovila, ali i zrakoplova. "Diamonding" sustav pruža sjaj i dugotrajnu zaštitu za najluksuznije jahte, poslovne zrakoplove i luksuzne automobile.

Više informacija možete pronaći na Nobelcleanovim Web stranica.

Nautica portal