Najnovije na forumu: Škola jedrenja za neznalice

images

Sanjate o jedrenju i lutanjima po bezbrojnim uvalama i otocima Jadrana, ali nemate nautičkog iskustva? Svratite na forumsku “Školu jedrenja za neznalice”. images Sanjate o jedrenju i lutanjima po bezbrojnim uvalama i otocima Jadrana, ali nemate nautičkog iskustva? Niste sigurni kakav brod nabaviti i kako ga opremiti? Ne znate ništa o osnovnim tehnikama plovidbe, a htjeli biste naučiti?

Iskustvo naših forumaša u rubrici “Škola jedrenja za neznalice” može vam biti od neprocjenjive koristi na samim počecima nautičke avanture. U toj ćete rubrici naći mnogo dragocjenih informacija o tome na što treba paziti kad odlučite nabaviti vlastiti brod, čime ga opremiti i kako nabaviti sve što vam je potrebno, bezbroj korisnih savjeta o tehnikama jedrenja i plovidbe, ponašanju na brodu, snalaženu u neverama i svim izvanrednim situacijama koje boravak na brodu čine jedinstvenim i neponovljivim iskustvom koje obogaćuje svakoga tko je kroz njega prošao.

Navratite na forum Nautica Portala uključite se u rasprave i nemojte se ustručavati postaviti pitanje i tražiti savjet. Nautičko se iskustvo stječe pod jedrima, ali poneki koristan savjet može vam olakšati učenje.

NP tim

http://nautica-portal.com/forum/index.php?board=43.0