61. Genoa Boat Show

61. GENOA INTERNATIONAL BOAT SHOW zatvorio svoja vrata

Međunarodni sajam nautike u Genovi održao se po 61. put, događaj koji je Talijanska udruga pomorske industrije organizirala zajedno s tvrtkom "I Saloni Nautici", obilježavajući izdanje koje je uspjelo iskoristiti naporan rad Udruge, osobito tijekom ove godine.
Jeanneau DB/43

Jeanneau otkriva svoju novu DayBoat liniju najavom modela DB/43

Najavom modela DB/43 Jeanneau otkriva svoju novu DayBoat liniju u premium Day Boat segmentu plovila.
Beneteau

Predstavljamo novitete iz Beneteau grupe za sezonu 2022.

Za sezonu 2022. Benetau grupacija, koja objedinjuje brendove BENETEAU, JEANNEAU, PRESTIGE, LAGOON, EXCESS i FOUR WINS, predstavila je svoje nove modele u iz 4 nautička svijeta – Dayboating motornjake, velike brodove koje popularno nazivaju „Real Estate on the Water“, te jednotrupce i višetrupce iz svijeta jedrenja. Neke od njih predstavljamo ovdje!
Charter u Hrvata

Čarter u Hrvata

Jedan od najprepoznatljivijih i najbolje tržišno pozicioniranih turističkih proizvoda Hrvatske svakako je nautika.
90. Mrduja

Mrduja 2021 - budite dio priče koja traje već 90 godina!

Ovogodišnja jubilarna "90. Mrdujska regata" najavljuje se i kao Festival jedrenja u Splitu. 
Zadar jahte Tankerkomerc

Otvoreno pismo Udruge hrvatskih skipera i članova posada jahti, ministru Butkoviću

Nezadovoljna sigurnosnom situacijom, uzrokovanom neadekvatnom edukacijom skipera u Hrvatskoj, Udruga hrvatskih skipera i članova posada jahti poslala je ministru mora, prometa i infrastrukture, Olegu Butkoviću otvoreno pismo u kojem traže brzu i odgovornu reakciju u obliku reguliranja ove prometno-turističke grane koja raste brže, nego li je prate hrvatski pravilnici i zakoni.

Rijeka Boat Show

Rijeka Boat Show u terminu 24. do 26. rujna

Nautički sajam Rijeka Boat Show odražti će se, po treći puta pod ovim nazivom, na Gatu Karoline Riječke, u temrinu od 24. do 26. rujna 2021.
Luka Rab

Program državnih potpora za razvoj luka

Temeljem donesenog Programa dodjeljivat će se potpore za projekte ulaganja za razvoj luka otvorenih za javni promet, koje su osnovane Zakonom o pomorskom dobru i morskim lukama, a kojima upravljaju lučke uprave, na čijem se upravnom području svaka pojedina luka nalazi.

Biograd Boat Show 2021

Biograd Boat Show 23.0 (20.-24.10.2021.)

Biograd Boat Show će ove godine proslaviti svoje 23. izdanje, nastavljajući 21 uzastopni rekordni sajam koje je slijedio vrlo uspješan show 2020, jedan od samo tri nautička sajma održanih u Europi tijekom pandemije.

61. izdanje Genova Boat Showa održati će se 16.-21.9.2021.

Tijekom najnovije Generalne skupštine Talijanskog udruženja nautičke industrije, koja se održala jučer, u srijedu 16. prosinca, putem interneta, službeno su najavljeni datumi međunarodne izložbe brodova u Genovi sljedeće godine: 61. izdanje održat će se od 16. do 21. rujna 2021. godine.