Novi Grand Soleil 72 Performance

Veliko iskustvo u gradnji brodogradilišta sa sjedištem u Forliju kombinirano je s razvojem inovativnih rješenja koja stavljaju sve veći naglasak na održivost i energetsku učinkovitost - rezultat toga je novi Grand Soleil 72 Performance.

GS72 Performance

Nova Grand Soleil 72 Performance bit će jedrilica razvijena prema potrebama vlasnika koji cijene pristup izrade po mjeri, kako bi svoje avanture živjeli u udobnosti, sigurnosti i autonomiji u najvećoj mjeri poštujući morsko stanište. Ova jedrilica predstavljati će vrhunac i sintezu Grand Soleil brodograđevnog iskustva. Cilj ovog škvera je lansirati prostranu jedrilicu kako bi se zajamčilo dovoljno smještaja i udobnosti na brodu, uz održavanje visoke razine performansi.

GS72 Performance
Ova 72 stope duga jedrilica bit će rezultat dizajna Made in Italy, s timom profesionalaca koji predstavljaju talijansku izvrsnost u međunarodnom nautičkom sektoru. Stvaranje nove jahte nadzirat će Franco Corazza, voditelj projekta, Matteo Polli, dizajner s velikim iskustvom u optimizaciji trkaćih brodova, zadužen je za pomorsku arhitekturu, Marco Lostuzzi je radio na konstrukcijama, a Nauta Design projektirao je opći raspored, palubu i interijer. Od pedantnosti građevinskih procesa do kontrola kvalitete svakog pojedinog dijela plovila, čak i danas ljudi i njihovo znanje preneseno u brodogradilištu jamče pouzdanost marke Grand Soleil.

Grand Soleil 72 Performance, kao i sve Cantiere del Pardo jedrilice, teži odgovornom i održivom cilju očuvanja morskog okoliša, u kojem će ploviti. Izbor građevnih materijala i dizajn koji se koristi za njihovu montažu imaju za cilj najmanji mogući utjecaj na okoliš i najveći stupanj recikliranja.

GS72 Performance layout
Raspored interijera, prema Nautinim uobičajenim i priznatim rukopisima, u savršenom je skladu s geometrijom palube. Nauta je osmislila i dotjerala svaki i najmanji detalj na palubi i interijeru kako bi optimizirala sve prostore i postigla koherentnu, cjelovitu interakciju između vanjskog i unutarnjeg prostora. U interijerima su veličina, ergonomija, odlaganje, funkcije i kvaliteta svih armatura postavljeni prema standardima super jahti. Dizajn i razne palete materijala karakteriziraju interijere svježim, elegantnim i ugodnim stilom.

Osnovne specifikacije:
• dužina: 23,75 m
• širina: 6,20 m
• gaz: 3,70 m (standard)
• spremnik goriva: 1000 l
• spremnik vode: 1000 l
• površina jedrilja: 310 m2
• raspored interijera: 4 kabine + 4 toaleta

Više detalja na stranicama proizvođača CANTIERE DEL PARDO SPA

Nautica portal