Bavaria VIDA 33 - snaga i elegancija

Nakon što je prikazana na sajmu nautike u Southamptonu, postalo je jasno da je Bavaria s modelom VIDA 33 napravila izvrstan posao.

 

Bavaria 33 Vida

Bavaria VIDA 33 dostupna je u dvije verzije, otvorenoj verziji i verziji s tvrdim krovom. Zajedno sa sportskim dizajnom trupa s udubljenim prozorima na trupu, rezultat je dinamično elegantna silueta Bavarije VIDA 33. Pramčani dio nudi dvije varijante rasporeda.

Bavaria_33_Vida_2.jpg

Izbor je između ravne prednje palube s prostorom za veliku ležaljku i dnevnog boravka na pramcu s koktel stolom i prostorom za šest osoba.

Bavaria 33 Vida 3

Bavaria VIDA 33 pogone dva vanbrodska Mercury motora s mogućim izvedbama 2 x 150 KS, 2 x V6 200 KS, 2 x V8 250 KS ili 2 x V8 300 KS koji pružaju snažan i ekonomičan pogonski sklop.

Razvojni tim BAVARIA YACHTS odvojio je dosta vremena za dizajn kokpita. Rezultiralo je to najvišim stupnjem iskorištenog prostora zahvaljujući inovativnim idejama i maksimalnom broju mogućih izvedbi, a time i namjena. Stoga Bavaria VIDA 33 može ispuniti mnoge želje budućih vlasnika. Dnevni boravak na pramcu s koktel barom i prostorom za šest osoba savršen je raspored za sjajan dan na moru, proveden s prijateljima i obitelji. No, ukoliko više volite samoću onda su dobra knjiga i hladno piće idealan izbor, stoga nema boljeg načina da provedete dan na moru uživajući u izvedbi pramca s velikom ležaljkom, idealnim mjestom za te trenutke.

Sportske karakteristike upravljanja, cool dizajn, puno prostora u kokpitu i razne mogućnosti za uživanje u suncu na moru – sve to nudi 11 metara dugačka Bavaria VIDA 33, prvi Day Cruiser s vanbrodskim motorom iz BAVARIA YACHTS škvera.

Kormilarnica pruža čistu radost vožnje i savršenu kontrolu pri upravljanju. Tri osobe mogu udobno uživati u svoj snazi i dinamici tijekom plovidbe.

Bavaria_33_Vida_7.jpg

Tvrdi krov nudi zaštitu i svjetlost u isto vrijeme. Veliki mekani krov iznad platforme kormilara dopušta ulazak vjetra u kokpitu. Manji mekani krov iznad krme daje više sunca. Opcijska platforma za kupanje s hidrauličnim spuštanjem jedinstvena je i omogućuje vrhunsko uživanja u moru. Platforma se obavija oko Mercury Verado motora i uključuje integrirane ljestve za kupanje. S obzirom na trenutni trend za plovila s vanbrodskim motorom, sada je to zaista primamljiva opcija.

Prostor za sjedenje u obliku slova L s velikim stolom u kokpitu na desnoj strani naprosto poziva goste da sjednu i uživaju u objedu. Uz nekoliko jednostavnih koraka, ovdje se pojavljuje savršena ležaljka za opuštene trenutke. Ručak stiže iz mokrog bara na lijevoj strani kokpita. Hladnjak, plinsko kuhalo, sudoper i puno radnih površina i prostora za pohranu čine mokri šank savršenom ostavom.

Bavaria 33 Vida

Osnovne specifikacije:
• dužina preko svega: 11,03 m
• širina: 3,43 m
• gaz: 0,94 m
• spremnik goriva: 700 l
• spremnik vode: 200 l
• kabine: 1
• toalet: 1

Dizajn potpisuje J&J Yacht Design.

Na koncu treba ponoviti da je Bavaria s modelom VIDA 33 napravila izvrstan posao i preobrazila ga u vrhunski Day Crusier kojega ćemo zasigurno sretati i na našem Jadranu.

Više informacija možete pronaći na internetskim stranicama Bavaria Yachts.

Nautica portal