Prestige 690 zasjao Swarovski sjajem

Prestižni brand Prestige sa zadovoljstvom predstavlja partnerstvo sa svjetski poznatim brendom Swarovski. Ovo postignuće ima za cilj ponuditi senzualno i profinjeno iskustvo na customiziranoj jahti PRESTIGE 690, kombinirajući Swarovski luksuz s Prestigeovim "Art de Vivre".

 

Prestige 690 Swarovski

"Drago nam je što smo partner s Prestigeom u izradi korisnički prilagođene jahte i što smo donijeli novo kristalno iskustvo života na moru", izjavila je Myriam Batoni, izvršna direktorica Swarovski Crystal Business France-Benelux.

Ovo ekskluzivno partnerstvo savršeno povezuje dvije komplementarne ekspertize. S jedne strane izvanredna strast Swarovskog prema detaljima, a s druge strane Prestigeovo iskustvo u poboljšanju personalizacije broda i odvažna težnja ove marke da neprestano zadivljuje svoje klijente.

Dvije cjeline spajaju se u potrazi za izvrsnošću dizajna, elegancijom i profinjenim životnim stilom.

Prestige 690 Swarovski

"Bilo je inspirativno raditi i oduševljavati naše kupce u partnerstvu sa Swarovskim, brendom koji s Prestigeom dijeli vrijednosti izrade, svrhovitosti inovacije i važnosti pružanja osjetilnog iskustva klijentima", potvrđuje Erwin Bamps, generalni direktor Prestigea.

Ograničeno izdanje modela PRESTIGE 690 predstavlja neviđeni rezultat prilagodbe koji graciozno spaja Swarovski stručnost i kreativnost u elegantan dizajn interijera jahte.

Svjetlost i prostor različitih i svestranih područja na brodu, poboljšani su prisutnošću površina i umetaka izrađenih po Swarovski mjerama. Svjetlucavi elementi Crystal Compound, proizvedeni od vrlo složene staklene ploče s integriranim Swarovski kristalima, izrađeni su po mjeri za interijere jahte koji se nalaze u dnevnom boravku na glavnoj palubi i u kabini vlasnika na donjoj palubi te vlasničkoj kupaonici.

Prestige 690 Swarovski

"Radili smo na dnevnim prostorima jahte kako bismo ponudili suptilan i profinjen ukras vlasnicima naših plovila", dodaje Clemence Cessou, voditeljica marketinga modela PRESTIGE 690, "Veće površine stvorene su kombinacijom ploča ukrašenih Swarovski kristalima sa sivim hrastovim užljebljenim drvetom i ogledalima. Ovo rješenje stvara kontrast i primamljivu teksturu za jedinstveno osjetilno iskustvo, pružajući vrhunski moderan dizajn doma na moru!"

Nudeći ekskluzivnu vrijednost ovom prilagođenom modelu, ovi kristalni elementi odražavaju dnevnu svjetlost i stvaraju šarmantnu atmosferu u večernjim satima, pružajući emocionalno i uzvišeno iskustvo na brodu.

Prestige 690 Swarovski 4

Ovo partnerstvo sa izvrsnošću Swarovski podiže Prestigeov koncept udobnosti na moru i profinjenu estetiku, učvršćujući pozicioniranje brenda na vrhu ponude. Postignuti rezultat dokazuje mogućnosti prilagođavanja brenda i želju da zadivi svoje vlasnike i buduće kupce.

Nautica portal