Fountaine Pajot predstavlja svoju novu, 80 stopa dugu superjahtu

Fountaine Pajot predstavlja svoju 24-metarsku superjahtu pod jedrima s nizom inovacija i većim luksuzom nego ijednog prije dizajniranog katamarana...čije pravo ime još nije otkriveno...

 

Fountaine pajot Catamaran New 80

 
Relaksiranje i high-end značajke

I prednji i stražnji kokpit priužaju prostor za uživanje u prijemu gostiju i za opuštanje, s dvostrukim izravnim pristupom salonu. Kabine, pravi apartmani i sobe za goste, dizajnirane su u duhu velikih jahti, s nenametljivim luksuzom, dorađene do najfinijih detalja, s kožnim presvlakama i namještajem s ukrasima od drveta i kože. Kupaonice podsjećaju na toplice i uključuju jacuzzi u vlasničkoj kabini.

Fountaine pajot Catamaran New 80

Salon, sa svojim velikim kliznim staklenim prozorima, ima intuitivnu cirkulaciju. Kao i na palubi, organiziran je oko salona, ​​bara, prostora za navigacijski stol, s prekrasnim odvojenim stolom gdje se opet mogu naći kožne presvlake. Kabina, garderoba, kupaonica... sve što biste očekivali u svijetu motornih jahti.

Fountaine pajot Catamaran New 80

 

Izvorna ergonomija palube

Iako je zadržala potpis Fountaine Pajot, nova 80-ica je prava super jahta s novim i originalnim prostorima koje nećete pronaći na drugim modelima ove veličine.

Ekskluzivne nove značajke uključuju: dva bočna kokpita s krilima koja se otvaraju, beach club koji potpuno otovoren ka moru, prostori za pohranu su dizajnirani za sve morske igračke, uključujući prednje ormariće za SUP ili opremu za ronjenje, a na krmi, poseban prostor za odlaganje vodenog skutera ispod velike središnje klupe. Implementiran je i revolucionarni sustav zasjenjenja na FLY-u i na bočnim palubama koji integrira poluprozirne solarne panele, kao i još niz drugih korisiih i inovativnih detalja... 

Fountaine pajot Catamaran New 80

 

Elegancija i FP DNK

U pravom stilu Fountaine Pajot, pronaći ćete liniju krova kabine i velike prozore koji daju izniman pogled na more, zahvaljujući ostakljenim površinama koje se spuštaju niže od ruba palube. Flybridge ima izvrstan položaj s posebnim područjima za opuštanje i navigaciju. Dvostruka kormilarska mjesta su centrirana, s vitlom za manevre tijekom jedrenja, dovoljno udaljenim od područja za opuštanje. Za posadu je tako rezervirano i odvojeno radno područje.

Fountaine pajot Catamaran New 80

Ovo je katamaran, odsnono superjahta, u kojoj kompromisi ne postoje... Sve tkanine su dostupne za izbor u šriokoj lepezi, verzije rasporeda pokrivaju sve moguće zahtjeve budućih vlasnika. Ova 80-ica je vrhunski modularan luksuzni katamaran, sposoban ispuniti želje i najzahtjevnijih kupaca.

Fountaine pajot Catamaran New 80

Ne sumnjamo da će ovaj otok pod jedrima pronaći svoje kupce, kako one koji u njemu žele uživati i imati ga samo za sebe, tako i one koji uz prostojnu naknadu to žele omogućiti i drugima...svakako i jedni i drugi morati će malo dublje potegnuti u svoje novčanike kako bi to ostvarili.

Više infromacijha na web stranicama Fountaine Pajota.

Nautica portal